Aurora Viewpoint

Turistattraktion i Kiruna kommun, Norrbottens län
Recensioner: 6 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
6
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
Fredag Öppet dygnet runt
Måndag Öppet dygnet runt
Lördag Öppet dygnet runt
Söndag Öppet dygnet runt
Torsdag Öppet dygnet runt
Tisdag Öppet dygnet runt
På onsdag Öppet dygnet runt

V, Kiruna, Sweden

Recensioner

01/14/2022
Yie Yang Hwong

Vi åkte ut vid 21.00-tiden när ljusindexet var 3. Det finns en stuga vid utsiktsplatsen så du kan alltid gå in om du känner dig kall och vänta på nästa skur. Stativ är nödvändigt för att ta bilder. Tagna med one plus 5t pro mode. 800 iso, 10 sek. exponering, 3500ish vitbalans, manuell fokusering till landskap.
09/23/2021
Kumirei

Molnigt och inget norrsken, men ändå vackert.
09/08/2021
Steffen Lingnau

Fantastisk utsikt, inte bara på natten utan även på dagen.
05/27/2021
heino rask

Bra plats för att observera norrskenet
05/21/2021
Manuel Garcia

Perfekt plats för att se norrskenet
03/30/2021
Oscar Willems

En liten uppvärmd stuga på toppen av platån, på dagen har du en fantastisk utsikt över sjön och bergen, på natten kan du se det berömda norrskenet (om du har tur)!

Nya kommentarer om andra platser i närheten Aurora Viewpoint

Jag vet inte varför, men både Home Depot och Lowes i Salt Lake City verkar alltid ha slut på hårdvara, oavsett om det är standard- eller specialvaror, och urvalet av verktyg är i bästa fall minimalt och utspritt i hela butiken. Jag har aldrig sett detta på någon annan Home Depot i Utah eller någon annan delstat. De anställda som jag har haft nöjet att ha kontakt med är alltid trevliga och hittar rätt person som kan hjälpa till om de inte har svaret själva.
Det har varit en mardröm att ha att göra med den här butiken.Vi beställde en ensemble curve duschkabin.När vi fick veta att vi skulle hämta den körde vi 2,5 timmar till butiken. Butiken gav oss en bit av fyra och sa att vi hade hela beställningen. Vi insåg detta när vi kom hem för två dagar sedan.Vi har haft kontakt med kundtjänstlinjen de senaste två dagarna för att försöka hitta de återstående delarna. Butiken har inte ens ringt oss för att bekräfta om de har bitarna eller för att erkänna sitt misstag. Den bit vi har har skador på den. Detta beror troligen på att arbetstagaren slog föremålet mot vår lastbil över golvet utan att använda en dolly.För att få pengarna tillbaka måste vi köra tillbaka den trasiga delen till butiken. Vi annullerar beställningen. Vi kommer att returnera de artiklar som vi köpte tillsammans med duschkabinen och vi kommer inte att använda denna butik för resten av ombyggnaden.

Lämna en recension för Aurora Viewpoint


Användbara länkar