Kebnekaise

Park i Kiruna kommun, Norrbottens län
Recensioner: 6 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
6
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
Fredag Öppet dygnet runt
Måndag Öppet dygnet runt
Lördag Öppet dygnet runt
Söndag Öppet dygnet runt
Torsdag Öppet dygnet runt
Tisdag Öppet dygnet runt
På onsdag Öppet dygnet runt

Kebnekaise, 981 99 Kiruna, Sweden

Recensioner

01/25/2022
Thomas “NuDeliTy” Dachauer

Nordtoppen i kraftig vitväder, fantastiskt
01/21/2022
natur kang

Jag var på toppen 1984. Det var mycket trevligt.
10/10/2021
Linus Johnson

Mycket fin utsikt
08/22/2021
Rareş Cosma

Bestigit 6 augusti 2020 med mina vänner Andrei och Willian
08/14/2021
graslund

Sveriges största klippa, ganska häftig plats. Mina ben dog hela vägen upp och hela vägen ner.
06/03/2021
Peter Fahlén

Was on the top in late summer 2009 with my friends Mr E. Contreras, Mr F. Contreras and Mr C. Chavez

It took us 12 hours up and down the mountain, we took out time and checked our health all the time, some old injuries started to "talk" but it was OK. We did everything togheter and worked as a team.

Bad weather all the way up to the top and then at the top the sun poped up for some minutes to show us the view. After that the bad weather become worse (we were standing in the cloud's) so we hurry down to the nearby valley for better weather.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Kebnekaise

Beställde en bärbar dator på nätet med öppen låda som angavs vara tillfredsställande. Körde en och en halv timme för att komma till denna butik. Får reda på att det inte ingår någon laddare. Letar på nätet efter laddaren, den kostar 130 dollar. Best Buy vägrar att sänka priset eller samarbeta med mig på något sätt. Jag fick höra att jag skulle ta den eller lämna den. Skräpig kundtjänst. Hoppas att Amazon gör slut på dem.
Min man och jag gick in för att leta efter en specifik sak som vi visste att de förmodligen inte hade. De satte sig på datorn och hittade det på hemsidan åt oss och hjälpte oss att välja färger och att registrera oss för medlemskapet som ger dig 20 procent rabatt på dina inköp. Så hjälpsamma och trevliga! Det var länge sedan någon som arbetar i detaljhandeln ville lägga ner tid på att se till att vi var helt nöjda och omhändertagna.
På grund av viruspandemin var det inte möjligt att beställa ett kylskåp personligen. Att beställa en stor apparat på nätet utan att se den var nytt för mig, men Matthew var mycket hjälpsam. Han kunde få den levererad nästa dag. Leveransteamet var professionellt och artigt. Jag ser fram emot att göra affärer med Royal Green i framtiden.

Lämna en recension för Kebnekaise


Användbara länkar