Home > Bärgningstjänst in Gällivare, Norrbottens län > Björkmans Bilbärgning Recension

Björkmans Bilbärgning

Bärgningstjänst i Gällivare, Norrbottens län
+4697015550
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag Öppet dygnet runt
Måndag Öppet dygnet runt
Lördag Öppet dygnet runt
Söndag Öppet dygnet runt
Torsdag Öppet dygnet runt
Tisdag Öppet dygnet runt
På onsdag Öppet dygnet runt

Cellulosavägen 11, 982 38 Gällivare, Sweden

Recensioner

01/30/2022
Jessica de Boer

Bra service! Super snabb och professionell.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Björkmans Bilbärgning

När jag gick idag sa jag till mig själv att jag aldrig kommer att gå tillbaka, för det första sa tjejen som jag bad om hjälp att hon skulle hämta sin walkie talkie för att ta reda på vem som arbetade på den avdelningen, men hon glömde bort mig i 10 minuter tills jag gick för att hitta henne och hon hjälpte någon annan, Jag frågade henne hur länge hon skulle låta mig stå där och vänta på henne, och det blev ännu värre när jag gick till kassan, men jag tror inte att ni har tillräckligt med rader för att jag ska kunna berätta allt som är fel med den här butiken och några av de människor som arbetar där.
Kvinnan i smyckesdisken var så gullig. Men hon var den enda och det var en rad med väntande människor. Hon behövde ytterligare en person eller två händer till! Hon var mycket mycket trevlig och lugn och berättade artigt att hon skulle vara hos dem så snart som möjligt. Hon var en helt underbar anställd! Ge henne en löneförhöjning!
Det här stället är okej men inte bra när det gäller kundservice. Det var svårt att få hjälp oavsett hur många anställda som arbetade. Jag gick upp till en anställd efter att jag var trött på att vänta på hjälp och hon gick till baksidan/lager för att hämta den specifika TV jag gick in för, men hon kunde inte svara på någon av mina frågor. Butiken verkar dock organiserad och fullt utrustad.

Lämna en recension för Björkmans Bilbärgning


Användbara länkar