Champoo thaimassage

Thailändsk Massageterapeut i Gällivare, Norrbottens län
+46703562092
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0

Postgatan 5A, 982 31 Gällivare, Sweden

Recensioner

06/09/2021
Alba Loxbo

Det var en fantastisk behandling efter mycket smärta på grund av lång vandring med tung ryggsäck.

Svårt med språket när det var svårt att inte prata svenska eller engelska men det var superbra ändå eftersom massören har en så bra taktil förmåga att lyssna.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Champoo thaimassage

Bravo till personalen i butiken i Macedonia, OH. Besökte den 16 juli 2020 omkring klockan 11 på morgonen. Jag var tvungen att stanna till för att köpa en uppsättning hörlurar till min fru som arbetar hemifrån och behövde dem omedelbart. Jag bar min mask. Alla anställda som jag mötte hade masker på sig. I dörren möttes jag av flera anställda som frågade om de kunde hjälpa mig. Jag visade dem en bild på vad jag behövde. Jag fördes till den aktuella produkten. Jag köpte den och var på väg hem på mindre än fem minuter.
Vi var på besök från södra British Columbia i Kanada och sökte på Internet efter antikvariat i Kelso-området. Vi hittade Ye Old Paint Box och blev förtjusta över det stora utbudet av antikviteter. Ägaren var vänlig och berättade för oss hur en del av föremålen hade förvärvats, vilket bara gör det ännu roligare att köpa något. Jag blev förälskad i en järnvägsvagn... tyvärr körde vi ner i bilen. Nästa gång bör vi överväga att köra ner med lastbilen. Vi kommer definitivt tillbaka.

Lämna en recension för Champoo thaimassage


Användbara länkar