Home > Bärgningstjänst in Gällivare, Norrbottens län > AutoTech i Gällivare AB Recension

AutoTech i Gällivare AB

Bärgningstjänst i Gällivare, Norrbottens län
+4697066555
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag Öppet dygnet runt
Måndag Öppet dygnet runt
Lördag Öppet dygnet runt
Söndag Öppet dygnet runt
Torsdag Öppet dygnet runt
Tisdag Öppet dygnet runt
På onsdag Öppet dygnet runt

Energiplan 3, 982 38 Gällivare, Sweden

Recensioner

07/25/2021
Ernst S.

I själva verket ett bogseringsföretag. Vi behövde hjälp med vår husvagn. Perfekt service.
06/24/2021
Simon Richter

Utmärkt! Även om de inte kunde hjälpa mig direkt och inte kunde bärga min motorcykel från en sandgrop i skogen (jag hade av misstag kört av från transeurospåret), organiserade de den hjälp som behövdes för att bärga den samma kväll och tog inte betalt för det. Jag har aldrig tidigare stött på så mycket gästfrihet och hjälpsamhet.

Nya kommentarer om andra platser i närheten AutoTech i Gällivare AB

Jag behövde en ny tvättmaskin och köpte en begagnad här för att spara pengar. Den fungerade bra i 2 månader sedan började den läcka vatten från botten. De erbjuder en 30-dagars garanti men uppenbarligen håller de varor de säljer inte mycket längre än så. Köp inte några apparater här. De är alla skräp!
Det är den överlägset minsta Bed Bath & Beyond-butiken jag någonsin besökt, men också den vänligaste. Det finns gott om parkeringsplatser på State Road 60 (20th Street) i Vero Beach. Precis utanför Indian River Mall har jag aldrig behövt leta efter en parkeringsplats. vänlig och tillmötesgående personal och en ren butik. Massor av specialerbjudanden och djupt rabatterade varor att snubbla över vid ytterdörren, glöm inte att ta med dina 20 % rabattkuponger. Och tro inte på ryktena - dessa kuponger upphör aldrig att gälla trots ett utgångsdatum. Har du en retur utan kvitto? Personalen är mer än gärna beredd att hitta den ursprungliga försäljningen genom ditt första köp med en avgift. jag befinner mig ofta på det här stället för att leta efter Tassimo eller Keurig kaffe. Om jag hittar något på rea eller utförsäljning - tillsammans med kupongen med 20 % rabatt - får jag garanterat ner min räkning en aning. Naturligtvis slutar jag med att köpa saker som jag förmodligen inte behöver, men - jag har gott om kuponger för att försöka spara en dollar.En 5-stjärnig upplevelse varje gång när jag handlar på den minsta Bed Bath & Beyond. Inga klagomål från mig.William E. Lewis Jr.Vero Beach, Florida.

Lämna en recension för AutoTech i Gällivare AB


Användbara länkar