Sweden Outdoor Life

Researrangör i Luleå kommun, Norrbottens län
+46765770131
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 8AM-10PM
Måndag 8AM-10PM
Lördag 8AM-10PM
Söndag 8AM-10PM
Torsdag 8AM-10PM
Tisdag 8AM-10PM
På onsdag 8AM-10PM

Docentvägen 18, Lgh 1002, 977 52 Luleå, Sweden

Recensioner

07/15/2021
Janne Blomli

Stora äventyr med pålitliga guider. Adam och Ruben vet verkligen vad de gör, och resorna är helt fantastiska. Sarek National Park är förmodligen den vackraste plats jag någonsin varit på! Ta chansen att följa med dem, du kommer aldrig att ångra dig :)

Nya kommentarer om andra platser i närheten Sweden Outdoor Life

Jag använde Perkins för en Estate Sale i Springfield. Jag har aldrig varit SÅ nöjd med ett företag. De gick igenom allt, prissatte, frågade mig om saker jag kanske ville behålla, till och med reparerade smycken och tvättade glasögon. Huset var vackert utformat inför försäljningen. De var så respektfulla mot mig och min egendom. Det var uppenbart att de bryr sig om vad de gör. De gjorde faktiskt processen rolig. Bertine (medarbetare) kom till och med med hemgjorda brownies två dagar före försäljningen. Vänner som besökte försäljningen var imponerade av hur vänliga alla var. Jag skulle rekommendera Perkins till alla som behöver avveckla ett dödsbo. Jag hade hört skräckhistorier om hur deprimerande en auktion kan vara och hur lite intresse man visar för dina föremål, men det är inte fallet här. Hatten av för Gayle, 3 Bonnies, Marty och Dan. Efter försäljningen tog de de föremål som skulle säljas till sin butik och ordnade och övervakade hämtningen av de återstående föremålen. Jag hade aldrig kunnat göra allt detta utan dem. Tack!!!
Följande observerades under vår generatorinställning och installation: Säljaren var mycket kunnig och förklarade alla alternativ med tydlig prissättning. De kom till vårt hem och gick igenom alla alternativ.-Priserna som gavs var all inclusive och exakt vad du betalade inga dolda avgifter. Rakt på sak om allt. Inga överraskningar!!-Kontorspersonalen var artig och hjälpsam under hela processen. Jag kunde ringa dem när som helst och de hjälpte mig gärna.-Installatörerna var professionella, det märktes att de gjorde generatorer varje dag. De visste varje svar innan jag ställde frågan. Ingen fråga var för dum.-Installationen var snygg och ren, de följde oss genom hela processen. Två gånger behövde jag höra det och de gjorde det gärna! Inga sopor lämnades kvar och området runt generatorn såg rent och snyggt ut!-Godkännanden och samordning av länsinspektioner ingick i allt. Jag behövde inte oroa mig för någonting. De hade allting täckt från början till slut. Inga extra bekymmer för mig!!Avslutningsvis känns det fantastiskt att ha installerat den här generatorn. Inget mer springande till kylskåpet för att lägga mat i en kylare eller oro för värme eller AC. Jag sover så gott nu när jag vet att vi är redo för alla stormar som kommer!

Lämna en recension för Sweden Outdoor Life


Användbara länkar