Home > Kampsportsskola in Luleå kommun, Norrbottens län > Allmänna Grappling Sällskapet Recension

Allmänna Grappling Sällskapet

Kampsportsskola i Luleå kommun, Norrbottens län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
Fredag Stängt
Måndag Stängt
Lördag 12-2:15PM
Söndag 10AM-12:30PM
Torsdag 6-9PM
Tisdag 6-9PM
På onsdag Stängt

Prästgatan 10, 972 34 Luleå, Sweden

Recensioner

03/11/2021
Robert Corpt

När jag var i området kontaktade jag dem via deras Facebook-sida. Marcus och teamet var mycket välkomnande och klasserna gav utmärkt undervisning! Tack så mycket för att ni tog emot oss! Önskar att jag kunde ha deltagit i fler!

Nya kommentarer om andra platser i närheten Allmänna Grappling Sällskapet

Jag kom in för att lösa ett problem med ett kylskåp. Personalen hade inga problem med att ge mig en kredit på det kylskåp jag hade och att använda den till ett annat kylskåp som de hade i lager. Överlag var det en bra upplevelse och de gav mig till och med en extra kredit eftersom jag hade en försäkring på mitt trasiga kylskåp. Jag kommer definitivt att komma hit oftare. Den biträdande chefen Jacob var mycket hjälpsam och jag ser fram emot att träffa honom nästa gång jag kommer till butiken.
Det här var den bästa bilköpserfarenheten jag någonsin haft. Kenny Walker var ett absolut nöje att ha att göra med. Jag kan inte säga tillräckligt mycket gott om Kenny och Acura of Athens! Om du vill bli lyssnad på och inte få det att kännas som om du körs genom en ringer så gör dig själv en tjänst och betala dem ett besök. Du kommer inte att ångra det.
Jag råkade stöta på Ron Fountain i morse. Och jag kunde inte ha önskat mig en bättre guide till gör-det-själv-reparation av hemmet. Han var så hjälpsam och vänlig med sin tid, han informerade mig och delade även med sig av sina ovärderliga kunskaper och sitt kunnande. Han kommer att få mig att återkomma till Home Depot i allmänhet och till denna i synnerhet.

Lämna en recension för Allmänna Grappling Sällskapet


Användbara länkar