Home > Livsmedelsbutik in Luleå kommun, Norrbottens län > Janne Pettersson Charkdelikatesser Recension

Janne Pettersson Charkdelikatesser

Livsmedelsbutik i Luleå kommun, Norrbottens län
+46705887194
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 11AM-4PM
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Cementvägen 4, 973 45 Luleå, Sweden

Recensioner

04/21/2021
yutona Siikavaara

Du går in genom dörren och det börjar vattnas i munnen. Det torkade köttet är av utmärkt kvalitet och smak. Kommer att bli mitt måste när jag är i stan.
02/28/2021
Pierre Larsson

En gömd pärla i Luleå. Om du behöver bra kött, korv etc. är det här stället att besöka.
02/17/2021
kieron tobin

Utmärkt service

Nya kommentarer om andra platser i närheten Janne Pettersson Charkdelikatesser

Den här platsen är inkompetent. Jag gjorde ett köp vid en tidpunkt då det fanns en jubileumskampanj där man fick så mycket pengar på köpet. När jag fick mitt kvitto såg jag inte att något belopp hade dragits av och hon hade också glömt bort något som jag sa att jag ville ha. Jag gav henne en lista med produktnummer. Jag uppmärksammade henne på detta och hon gjorde om allting med rabatten, men jag sa åt henne att glömma det hon glömt bort eftersom jag var redo att gå. Det var hon som berättade för mig om kampanjen och sedan glömde du bort att lägga till den där??? Tänk om jag inte hade tittat? Jag hade varit tvungen att åka hela vägen tillbaka dit. butiken ligger mer än 30 minuter från mig. så innan jag köpte frågade jag henne vad min totala månadsbetalning skulle bli efter att jag lagt till dessa inköp. hon gav mig fel belopp eftersom hon i slutet av transaktionen gav mig ett högre belopp, vilket förvånade mig. Jag frågade henne om det och hon sa att jag gav dig betalningsbeloppet för detta köp. Jag sa att det var inte vad jag bad om. Jag fick veta att allt fanns i lager och att det skulle levereras idag. Så jag bad en vän till mig att åka hem till mig under den fyra timmar långa leveranstiden och jag stannade uppe sent och flyttade runt saker för att få plats med de nya möblerna. På morgonen för leveransen fick jag ett samtal om att de två viktigaste möblerna inte hade anlänt och att de inte skulle levereras. Så vänta! Vill ni låta Jack ta 8 timmar av min eller någon annans tid för att vänta på leveranser när allting skulle ha levererats idag? och sedan kan ni inte ens berätta för mig när de andra sakerna kommer att levereras. Så nu måste jag hitta någon annan som kan komma hem till mig i 4 timmar för att få ett andra leveransdatum? Detta är oacceptabelt, och det var butikschefen som gav mig denna nyhet. Slutligen köpte jag en sängklädersuppsättning med nio delar från golvet som var på rea/reklamation. När jag kom hem fanns det bara 6 delar så jag frågade var de andra delarna finns. Butikschefen sa att han inte visste, men att han inte kunde ge mig någon rabatt eftersom det redan var rabatterat, så jag frågade om han kunde lägga till de fyrkantiga kuddinsatserna som fanns i sängkläderna när jag köpte sängkläderna och som de tog bort eftersom de sa att de inte ingick, men han sa nej. Jag sa att jag inte betalar för 9 stycken när jag bara fick 6 stycken. Jag sa att jag kommer att returnera det. Han sa att det var bra. Nu måste jag slösa bensin på att åka tillbaka till en butik för att returnera, som inte ens ligger i närheten av där jag bor och arbetar, men tyvärr sa de att jag måste åka till Charlotte-butiken för att göra inköp osv. Min erfarenhet av dem har inte varit bra. Jag önskar att jag kunde göra inköp från Mooreville- eller Concord-butiken. Jag kommer att kontakta företaget.
Jag letade efter ett bra köksbord till ett rimligt pris, men fint. Gick till de andra möbelbutikerna. Jag minns att jag såg Timesquare Furniture & Mattress på Internet och tänkte att vi skulle kolla upp det. Vi är mycket glada och nöjda med vårt köp. Och Mike var en fantastisk försäljningsspecialist som hjälpte oss. Vi kommer definitivt tillbaka! Lokalt ägd också!

Lämna en recension för Janne Pettersson Charkdelikatesser


Användbara länkar