Käck & Hedbys Smides AB

Verkstad För Metallbearbetning i Leksand, Dalarnas län
+4624715110
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 9AM-5PM
Måndag 9AM-5PM
Lördag 10AM-3PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-5PM
Tisdag 9AM-5PM
På onsdag 9AM-5PM

Gamla Siljansnäsvägen 20, 793 33 Leksand, Sweden

Recensioner

09/06/2021
Slava Druk

Intressant smidesföretag

Det finns inga kommentarer för Käck & Hedbys Smides AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ☆
Robin Josefsson: Trevlig butik och fina varor
2021-04-02 17:27:27
★ ★ ★ ★ ★
Marion Hildebrandt: Tolles Erlebnis. Besichtigung und Verkostung und eine wunderbare unvergessliche Käsesuppe . Ich hätte soo gerne das Rezept.
2021-04-10 16:04:03

Nya kommentarer om andra platser i närheten Käck & Hedbys Smides AB

En del av de anställda är verkligen hjälpsamma medan andra är respektlösa (de följer dig runt under hela din tid där som om du skulle stjäla något, vilket de inte är så bra på sitt jobb eftersom du inte ska veta vem de är, men de avslöjar sig själva genom att vara på varje plats i butiken samtidigt som de borde lära sig att vara mer smygande och mindre uppenbara, jag menar, jag är säker på att folk stjäl därifrån, men inte alla gör det, de måste verkligen få säkerhetsfolket i kontroll och de behöver åtminstone mycket mer utbildning.
Jag har alltid blivit väl omhändertagen här. Jag har köpt verktyg, hyrt verktyg, köpt järn- och rördelar. Jag har aldrig blivit smutsig behandlad. Personalen är till största delen hjälpsam och det finns en mycket hårt arbetande man vid namn John som hjälper dig att kapa det virke du köper till de önskade måtten. Jag kommer definitivt att handla här i framtiden.
Min man och jag handlade i Harrison Avenue-butiken och vill offentligt tacka säljaren som hjälpte oss. Han heter Mark och han var mycket vänlig och diskret. Han var inte aggressiv när vi handlade, men lät oss veta att han fanns där för att svara på alla våra frågor. Han var mycket kunnig om deras produkter. Jag skulle inte tveka att skicka vår familj och våra vänner att arbeta med honom i denna butik.

Lämna en recension för Käck & Hedbys Smides AB


Användbara länkar