Home > Nationellt reservat in Hedemora, Dalarnas län > Gamla Skidbacken Utkiksplats Recension

Gamla Skidbacken Utkiksplats

Nationellt Reservat i Hedemora, Dalarnas län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag Öppet dygnet runt
Måndag Öppet dygnet runt
Lördag Öppet dygnet runt
Söndag Öppet dygnet runt
Torsdag Öppet dygnet runt
Tisdag Öppet dygnet runt
På onsdag Öppet dygnet runt

776 36 Hedemora, Sweden

Recensioner

03/11/2021
Kevin Rowland

Var där och letade efter en geocache. En lång promenad i skogen. Så kallad skogsspa. Väl värt ett besök.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Gamla Skidbacken Utkiksplats

Jag har beställt några unika och vackra föremål.Dawn var så fantastisk när hon hjälpte mig med mina inköp. Jag har ingen SUV eller lastbil. De hade Bevan som levererade mina varor på ett säkert sätt. Fantastiskt!!!!!!. Jag ser fram emot att gå till butiken. Jag gjorde mina inköp på nätet. Jag måste träffa Dawn och alla andra underbara anställda.
Jag gick till Best Buy i morse. Shawn från Geek Squad var mycket hjälpsam. Han hjälpte mig så mycket och jag är så tacksam för att han kunde hjälpa mig. Han var snäll och förstående. Medan jag väntade gick jag runt på Best Buy, det var rent och alla var väldigt trevliga och erbjöd hjälp. Jag hade en fantastisk upplevelse.
Jag stannade till på Crown Acura för några veckor sedan för att träffa Vince. Det var första gången jag besökte en Acura-handlare och Vince gjorde övergången mycket smidig och enkel för mig. Det slutade med att jag köpte 2020 Acura TLX och kunde inte vara lyckligare med mitt beslut. Vince var underbar att arbeta med och jag rekommenderar honom varmt till alla som är på marknaden. Han gick utöver det vanliga för att se till att jag hade en fantastisk upplevelse. Hela teamet där var mycket tillmötesgående och Ill 100% kommer tillbaka i framtiden.

Lämna en recension för Gamla Skidbacken Utkiksplats


Användbara länkar