Home > Stadens skattekontor in Norrtälje, Stockholms län > Skatteverket Servicekontoret Norrtälje Recension

Skatteverket Servicekontoret Norrtälje

Stadens Skattekontor i Norrtälje, Stockholms län
+46771567567
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
Fredag 10AM-4PM
Måndag 10AM-4PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-4PM
Tisdag 10AM-4PM
På onsdag 10AM-4PM

Posthusgatan 9, 761 30 Norrtälje, Sweden

Recensioner

08/16/2021
Modinat Bello

Mycket hjälpsam, vänlig och fick allt jag ville ha. Alltid redo att hjälpa till och se till att du går därifrån med ett leende på läpparna.
03/03/2021
Andreas Victorsson

Mycket hjälpsam personal, hjälper dig med allt och de är mycket vänliga.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Skatteverket Servicekontoret Norrtälje

En fantastisk erfarenhet av att leasa en bil från Hiley Acura. Jag gick in med avsikten att köpa en bil, men eftersom jag bara vill behålla bilen i 3-4 år förklarades leasingalternativet för mig. Kunde få den månadsbetalning jag ville ha och, ännu viktigare, behövde inte kompromissa med den bil jag ville ha. Mike Wells var till stor hjälp. Älskar min nya TLX!!!
Deras kundtjänst är ibland ganska usel. Jag gick till skjutbanan och behövde två banor och killen sa att vi inte kunde ha två banor eftersom det pågick en CWP-klass. Ingen stor grej. Vi frågade när det skulle vara en bra tid att komma tillbaka och han sa bara avvisande att han inte kunde säga det. Det var allt. Han brydde sig inte ens om att försöka ta reda på det eller erbjuda en annan tid.
Jag bodde i Savannah och ville gå på antikvariat. Jag hittade det här stället inom 20 minuter från min bostad och bestämde mig för att köra dit. Butiken är stor med ett stort urval av antikviteter och jag gillade särskilt Mid Century Modern-artiklarna. Priserna är rimliga. Kolla in den om du är i området och stöd lokala och små företag!

Lämna en recension för Skatteverket Servicekontoret Norrtälje


Användbara länkar