Home > Hotell in Solna kommun, Stockholms län > Biz Apartment Solna Recension

Biz Apartment Solna

Hotell i Solna kommun, Stockholms län
+46812812000
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image

Huvudstagatan 5, 171 58 Solna, Sweden

Recensioner

07/26/2021
Amit Kumar Sinha

Jag älskar det
04/15/2021
Irem Ulker

Det finns en busshållplats framför dörren. 20 minuter till Odenplan. Även Solna Centrum, som ligger mycket nära hotellet, har alla marknader och biblioteket.
01/27/2021
Darin Elabbasy

Måttliga priser för bra studior. Rekommenderas starkt

Nya kommentarer om andra platser i närheten Biz Apartment Solna

Jag är fullständigt äcklad. Vi beställde en frysbox på nätet och fick ett bekräftelsemail. Ungefär en timme senare fick vi ett nytt e-postmeddelande där det stod att den hade fastnat i väntan och att de skulle hålla den i 24 timmar. Vi körde ut till Hamburg samma dag för att hämta den och fick veta att vi tyvärr inte längre har någon kvar i lager och att vi inte vet när vi kommer att få fler. Jag är mer än arg över deras usla kundtjänst och brutna löften.
Vilken pärla att upptäcka! Jag råkade komma förbi detta ställe och blev förvånad över att jag inte redan kände till det! Jag hittade flera möbler som jag var intresserad av. Det går att hitta bra erbjudanden, men den möbel jag var mest intresserad av var överprisad. Eftersom det är privatpersoner som prissätter sina egna verk var personalen mycket hjälpsam. De kontaktade säljaren privat för att se om det gick att göra en överenskommelse. Tyvärr för mig var en byteshandel inte möjlig den här gången.

Lämna en recension för Biz Apartment Solna


Användbara länkar