Home > Restaurang in Nynäshamn, Stockholms län > Torget Brasserie & Bar Recension

Torget Brasserie & Bar

Restaurang i Nynäshamn, Stockholms län
+46707330159
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image
Fredag 11AM-1AM
Måndag 11AM-2PM
Lördag 11AM-1AM
Söndag 11AM-9PM
Torsdag 11AM-11PM
Tisdag 11AM-2PM
På onsdag 11AM-11PM

Stadshusplatsen 4, 149 30 Nynäshamn, Sweden

Recensioner

10/02/2021
Dasha Rudneva

Vi hade en fantastisk upplevelse på detta ställe, även om det var långt utanför säsongen. Efter att ha sett att det inte fanns någon fisktallrik på menyn som huvudrätt frågade vi om något annat kunde ordnas. Kocken föreslog att vi skulle få en scampipasta och en grillad fisk med grillade grönsaker. Båda rätterna var utmärkta, och vinet som vi fick rekommenderat ackompanjerade skaldjuren mycket bra. Vi hoppas att dessa rätter kommer att dyka upp på den ordinarie menyn snart, vi kommer säkert att komma tillbaka för att kolla upp det snart!
08/22/2021
Kayne Phillips

Skaldjurssoppan var perfekt en kall kväll. Hustrun hade spaghetti carbonara och gillade den också. Bruschetta var mycket god.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Torget Brasserie & Bar

Förra gången vi hade en kille som kom för att installera vår ugn gick det snabbt och enkelt och allt installerades snyggt. Nyligen slutade ugnen att fungera så vi behövde en reparation. Killen har kommit två olika gånger 3-4 timmars arbete varje dag och varje gång har reparatören gjort bort något och idag lämnade han sin marijuana på disken och löste inte problemet. Jag ringde Sears och de sa att de skulle lösa det och jag förklarade situationen fullständigt. det finns inget att lösa på en minut eller en dag. Jag vill ha min jävla ugn lagad, så enkelt är det.
Jag har ägt min Accura i 12 år och köpte den helt ny. De sa att jag skulle få gratis oljebyte under hela bilens livstid. Så jag körde den långa vägen varje gång den skulle ha ett oljebyte. Jag har aldrig gjort någon annan service här, de är alldeles för dyra. Jag kom in i dag och de sa att eftersom jag inte använde dem för andra tjänster så annullerar de mina gratis oljebyten. Ingen varning, det har aldrig varit något problem tidigare. Mycket besvikna.

Lämna en recension för Torget Brasserie & Bar


Användbara länkar