Home > Kyrkan in Söderhamn, Gävleborgs län > Ulrika Eleonora Kyrka Recension

Ulrika Eleonora Kyrka

Kyrkan i Söderhamn, Gävleborgs län
+46270426500
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image

Rustkammaregatan 8, 826 32 Söderhamn, Sweden

Recensioner

11/25/2021
Vilgot Björling

Underbar och färgstark kyrka som lyser upp Söderhamn lite. En välskött vacker kyrkogård som glädjer ögat under en kort promenad genom den. Om du besöker Söderhamn är detta en plats där du bör överväga att ta en promenad.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Ulrika Eleonora Kyrka

Mycket kunnig. Jag gick in med modellnumret på kylskåpet och de visste direkt hur det såg ut. Det dog och jag var i desperat behov av ett nytt. Kunde köpa ett nytt kylskåp och hämtade det inom två timmar. Jag älskar mina nya franska dörrar med frysen i botten. Tack till min SIL som kunde hjälpa till med att hämta och installera det.
Min svärson och jag gick till bågskyttebutiken. Tex var mycket hjälpsam och kunnig. Tex gick igenom all utrustning med oss i detalj. Hans professionella uppträdande var imponerande. Jag vet att jag är i goda händer hos Archery Shop. Jag skulle rekommendera Archery Shop till alla som använder en båge för sport eller jakt.
Vi försökte köpa en begagnad frysbox, men de hade ingen. De var inte intresserade av att ta mitt gamla kylskåp som inte fungerade, och även om de skulle ta min fars fungerande frysdisk som behövde repareras lite (ny dörrtätning), så ville de inte bara ge honom ett öre för den, utan de kunde inte heller bry sig om att köra hela vägen (6 miles) till Johnston City för att hämta den. Det är onödigt att säga att jag inte var imponerad, trots min bästa väns rekommendation.

Lämna en recension för Ulrika Eleonora Kyrka


Användbara länkar