Home > Universitetsinstitution in Solna kommun, Stockholms län > Department of Microbiology, Tumor and Cell Biology (MTC) Recension

Department of Microbiology, Tumor and Cell Biology (MTC)

Universitetsinstitution i Solna kommun, Stockholms län
+46852480000
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 8AM-4:30PM
Måndag 8AM-4:30PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 8AM-4:30PM
Tisdag 8AM-4:30PM
På onsdag 8AM-4:30PM

Solnavägen 9, 171 65 Solna, Sweden

Recensioner

02/01/2021
Jakob Wurth

Mycket modern och öppen byggnad med lysande forskare och toppmodern utrustning.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Department of Microbiology, Tumor and Cell Biology (MTC)

Förmodligen mitt favorit familjeföretag i stan. De här människorna kommer aldrig att sälja dig mer för att sälja dig mer. Vår vän gick nyligen in för att prova några bågar, och de sa faktiskt till honom att han inte skulle köpa den dyrare bågen - han var inte redo för den, så den var inte värd pengarna.De kommer att hjälpa dig att få exakt det du behöver för var du befinner dig och vad du försöker uppnå. De har ett starkt urval av produkter och de tar sig gärna tid att förklara varför de rekommenderar en produkt framför en annan. jag tog med mig min båge till dem för några år sedan efter att ha torrskjutit den och var praktiskt taget i tårar. De satte ihop den igen för mig, tog inte ut någon avgift och avfyrade den till och med först ifall den skulle gå sönder. Vi har skickat massor av människor till dem och kommer att fortsätta att göra det. Om du behöver något som har med bågskytte att göra är det här stället att gå till!
Jag väntade i ungefär 45 minuter på att få göra en enkel sak, nämligen att få en hylla tillskuren för att passa min garderob. Jag talade med fem butiksanställda, och alla sa att de skulle skicka den person som kunde hjälpa mig. Jag började skriva denna recension medan jag väntade i butiken... Nu är jag klar och går ut.... Gå till Maynards eller LOWES, aldrig mer Home Depot. Jag fick liknande tjänster i butiken på 75th och 59th, problemet med Home Depot kommer att börja synas i deras intäktsredovisning.

Lämna en recension för Department of Microbiology, Tumor and Cell Biology (MTC)


Användbara länkar