Home > Apotek in Norrtälje, Stockholms län > Apotek Hjärtat Flygfältet Norrtälje Recension

Apotek Hjärtat Flygfältet Norrtälje

Apotek i Norrtälje, Stockholms län
+46771405405
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
Fredag 9AM-7PM
Måndag 9AM-7PM
Lördag 9AM-4PM
Söndag 10AM-4PM
Torsdag 9AM-7PM
Tisdag 9AM-7PM
På onsdag 9AM-7PM

Radarvägen 9n, 761 42 Norrtälje, Sweden

Recensioner

09/18/2021
Konstantinos Konstantinidis

De mest hjälpsamma knarklangare du någonsin kommer att träffa

Det finns inga kommentarer för Apotek Hjärtat Flygfältet Norrtälje. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ☆ ☆ ☆ ☆
Hardcoreplayz Nickorazta: Har ätit här endast en gång och då fick jag vänta länge på maten men när maten var serverad var den fortfarande kall och ganska smaklös.
2022-01-23 19:08:36
★ ★ ★ ★ ★
Daniel Duhlbo: Alltid gott. Bra smaker.
2022-01-28 04:46:00

Nya kommentarer om andra platser i närheten Apotek Hjärtat Flygfältet Norrtälje

Vi hade en fantastisk upplevelse här från det ögonblick vi ringde för att kontrollera tillgängligheten på delar till vår GE-mikrougn. Killen som svarade i telefonen var mycket hjälpsam (jag är ledsen att jag inte fick tag på ditt namn.) Han sökte upp delarna utifrån vår modell och bekräftade pris och tillgänglighet för oss. Vi gick ner för att hämta de delar som vi trodde var problemet och talade med en herre vid namn Freddy. Han var EXTREMT hjälpsam! Han tog sig tid att fråga vilka problem vi hade. Han testade våra delar som vi tog in och de var inte problemet. Vilket sparade oss tid och pengar. Han föreslog att det kan vara andra delar som vi inte ens hade tänkt på. Vi tog hans ord på orden och fick delarna och det fungerade!!! Vi lagade vår mikrovågsugn för mindre än 20 dollar när vi var på väg att spendera 250 dollar på en ny mikrovågsugn. Tack så mycket för din hjälp! Vi kommer definitivt att rekommendera er till alla som är i behov av delar till vitvaror! Bra service!
Kundtjänsten är helt fantastisk! Jag var tvungen att returnera ett köp och få ett annat, och även när de redan hade stängt gav de mig en exceptionell service. Jag kommer definitivt att gå till detta bestbuy från och med nu. Jag rekommenderar verkligen denna butik till alla som vill ha superb service.

Lämna en recension för Apotek Hjärtat Flygfältet Norrtälje


Användbara länkar