Överjärva Antik

Affär För Antika Möbler i Solna kommun, Stockholms län
+46704912561
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag Stängt
Måndag Stängt
Lördag 11AM-4PM
Söndag 11AM-4PM
Torsdag Stängt
Tisdag Stängt
På onsdag Stängt

MAGASINET, Överjärva gårdsväg, 170 67 Solna, Sweden

Recensioner

01/08/2021
Clara Baade

Magiskt antikt sött ställe. Trevligt urval av möbler, den här typen av platser får oss att resa i tiden, hoppas att jag kan komma tillbaka i framtiden!

Nya kommentarer om andra platser i närheten Överjärva Antik

Det är jättemycket folk i den här butiken just nu och servicen är dålig. Det går inte att få någon att svara i telefonen. Jag gjorde en beställning i en kantsten för en vecka sedan och den har fortfarande inte tagits fram. Jag gjorde beställningar i andra butiker samtidigt och har fått alla andra beställningar. Vi var tvungna att gå in i butiken och hämta vår egen beställning. Den var klar men de sa att de var för upptagna för att ta fram den. Jag har varit på detta ställe tidigare och servicen var bra. Jag skulle rekommendera att använda en annan butik om det är möjligt just nu. Jag håller på med ett hemprojekt och hade beställt allting från fem olika butiker och detta var den enda butik där jag hade problem.
Om jag kunde ge en halv stjärna skulle jag göra det. Chefen på detta ställe är mycket oprofessionell, oförskämd, respektlös och har ingen som helst kundserviceförmåga. Jag älskar alltid att stödja svarta företag, men jag kommer aldrig att spendera en annan krona på denna anläggning. Chefen måste gå och få en attitydjustering. Och han behöver verkligen lära sig hur man pratar med och behandlar människor.

Lämna en recension för Överjärva Antik


Användbara länkar