DentOn Tandvård

Tandläkarmottagning i Solna kommun, Stockholms län
+4686550655
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag Stängt
Måndag 8AM-6PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 8AM-8PM
Tisdag 8AM-8PM
På onsdag 8AM-6PM

GYLLENE HÄSTENS TORG 9, 170 67 Solna, Sweden

Recensioner

01/21/2022
Nina Zisko

Utmärkt service. Extremt vänlig och kunnig. Skulle rekommendera.
09/10/2021
Nikola Lalović

Om du bryr dig om dina tänder är DentOn det bästa stället där du kan gå... Bra service, ännu bättre tandläkare och jag kan bara säga - fem stjärnor för dem!
07/10/2021
Zeljka Sotra

Best service. Experienced dentist with the extra touch and sensitivity in her hands. Keeping herself up to date with latest research in the domain.
Going to the dentist became my favorite selfcare activity since I started visiting Denton

Nya kommentarer om andra platser i närheten DentOn Tandvård

Jag besökte Bloomington Pawn America och det var en helt fantastisk upplevelse. Från det ögonblick jag kom in genom dörren möttes jag av ett leende ansikte och en hälsning. Jag hade flera frågor och de besvarades av arbetstagarna. Chefen själv var mycket hjälpsam och denna pawn America hade en mycket vänligare atmosfär än andra pantbanker jag hade besökt den dagen. Jag var in och ut och nöjd :)
Jag har handlat på Home Depot för alla mina behov av heminredning sedan jag köpte ett hus för sju år sedan. Jag är mycket nöjd med nästan alla köp och shoppingupplevelser som jag har haft, förutom mina två senaste shoppingresor i helgen. Jag stannade för att köpa färg i fredags, och jag hade att göra med den mest eländiga, otrevliga och oförskämda anställd jag någonsin har träffat. Jag har fått veta att hon heter Cindy, men jag är inte säker eftersom hennes namn inte fanns i hennes förkläde. hela tiden som jag var där klagade hon och gjorde oförskämda kommentarer. Jag var vid disken och hon fortsatte att hjälpa kvinnorna som kom upp efter mig. Jag trodde att hon kanske bara hade en dålig dag, men sedan var jag tvungen att komma tillbaka för att hämta mer färg på lördagen. Det var negativ kommentar efter negativ kommentar hela tiden. Jag arbetar inom kundtjänst och om jag någonsin hade agerat på detta sätt hade jag fått sparken omedelbart! Jag nämnde hennes attityd för kvinnan i kassan, och hon visste precis vem jag pratade om och fick det att verka som om detta var vanligt förekommande. Jag är chockad över att ledningen inte har tagit itu med detta. Det finns inte en chans att en kundtjänstanställd ska vara så negativ och oförskämd varje dag.

Lämna en recension för DentOn Tandvård


Användbara länkar