Home > Tandläkare in Solna kommun, Stockholms län > Dentist For You Özgul Icmen AB Recension

Dentist For You Özgul Icmen AB

Tandläkare i Solna kommun, Stockholms län
+468821252
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 8AM-5PM
Måndag 8AM-4PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 1-6:30PM
Tisdag 8AM-4PM
På onsdag 8AM-4PM

Ekensbergsvägen 69, 169 31 Solna, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för Dentist For You Özgul Icmen AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ☆ ☆ ☆
Patric Masen: Samma gamla trötta utställare varje gång å inga fynd som vanligt, utställarna köper upp allt som någon ny har med sig tyvärr,
2021-11-18 17:18:29
★ ★ ★ ★ ★
Hennie Gouweleeuw: Leuke spullen en erg leuke prijzen!
2021-02-17 10:29:24

Nya kommentarer om andra platser i närheten Dentist For You Özgul Icmen AB

Jag är så glad och glad att jag valde kegco/beverage factory för min kegerator!! Personalen är vänlig, hjälpsam och produkten kom väldigt snyggt förpackad. Jag gillar att de är baserade i San Diego och att du pratar med en verklig person på mindre än en minut när du ringer. Kegerator överträffar mina förväntningar. Fantastisk upplevelse, nöjd kund, rekommenderas varmt!!!
Det finns så mycket att titta på här, att jag tror att man behöver minst en hel dag, om inte två, för att hinna med allt. Jag stannade till en dag eftersom jag råkade befinna mig på den sidan av staden. Allt är rent och relativt organiserat. Hittade en riktigt häftig vintagefläkt som blev en bra present till min bf och han älskar den absolut. Definitivt ett bra ställe att jaga efter skatter på.
Ett av de bästa ställena du kan hitta i Melbourne Australien [Top Accountants]Bra service 100% rekommenderad. All personal är mycket trevlig och vänlig. Jag är helt nöjd med deras service - Rekommenderar starkt! Har kommit hit för mina skattedeklarationer under de senaste 2 åren eller så. Mycket hjälpsam, grundlig och informativ!Jag vill tacka Mr Sam Inayat som är en av de generösa och högutbildade agenterna.

Lämna en recension för Dentist For You Özgul Icmen AB


Användbara länkar