Diamond Massage & Spa

Thailändsk Massageterapeut i Hedemora, Dalarnas län
+46739066479
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 9AM-8PM
Måndag 9AM-8PM
Lördag 10AM-4PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-8PM
Tisdag 9AM-8PM
På onsdag 9AM-8PM

Hökartorget 3, 776 30 Hedemora, Sweden

Recensioner

06/24/2021
Jesper Eriksson

Du kan förvänta dig en mycket bra och professionell massage här!

Det finns inga kommentarer för Diamond Massage & Spa. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ☆
Karam Ahmad: Det är okej
2021-11-27 11:24:29
★ ★ ★ ☆ ☆
Lê Thị Trà Mi: Mysig lokal upplevelse
2021-07-17 02:10:27

Nya kommentarer om andra platser i närheten Diamond Massage & Spa

Det här är en av mina favorit-antikvariat. Mycket vänlig och hjälpsam. Vissa bås är mer prisvärda än andra, som vanligt. Se till att kolla in David Ros' monter. Han har alltid bra saker. Enastående inventarier av silver, porslin, smycken och kinesiska lergubbar... plus attaktiva föremål. Du kommer inte att vilja gå härifrån!
Min favoritbutik i Spokane!! De har nya och gamla saker, noggrant handplockade begagnade saker och antikviteter samt nya handgjorda smycken och saker från lokala konstnärer, från t-shirts till möbler. Det är shabby chic och retro vintage och deras butik förändras alltid så jag älskar att gå ofta och lämnar alltid med fantastiska fynd!!! Om du är i Spokane MÅSTE du kolla in det!!!!
Själv erkänner jag att jag inte är halal. Har alltid en tendens att skicka äldre kött till kunderna, vilket tenderar att ruttna när det tillagas. Det har hänt oss fler gånger än inte, av det antal gånger vi har köpt kött här. Köpte en låda med dadlar som hade insekter och flugor som investerade i den och vägrade att betala tillbaka pengarna som debiterades och bad mig återvända för att få pengarna tillbaka eftersom chefen inte var hemma. Absolut icke kundcentrerade inrättningar och mer av bara prat och ord än att faktiskt ge kunderna pengarna värda.

Lämna en recension för Diamond Massage & Spa


Användbara länkar