Speedy Bilservice Skövde

Reparationsverkstad För Lastbilar i Skövde, Västra Götalands län
+46500272080
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 7AM-4PM
Måndag 7AM-4PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-4PM
Tisdag 7AM-4PM
På onsdag 7AM-4PM

Magasinsgatan 4, 541 34 Skövde, Sweden

Recensioner

04/04/2021
Tore Vidar

Dropped in to get my brakes fixed. I had some kind of stuck brake caliper going on.
They fixed it right away. Quick and very affordable too. Nice and friendly staff.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Speedy Bilservice Skövde

Trevlig antikvariat i en söt liten stad. Jag har varit där några gånger på väg från Columbus till Paulding. Det finns en mängd olika försäljare där så man får ett trevligt utbud av varor. Antika/vintagemöbler, en del renoverade möbler, en del original, antika verktyg, böcker och en del skivor, lite kläder och naturligtvis alla prydnadssaker, förvaringskärl, tallrikar och vad som helst. Rättvisa priser för både köpare och försäljare. Det finns en toalett där också :-)
HAHA SÅ roligt hur den första killen som aldrig varit i butiken säger ORIGINAL när det är två olika företag, originalet är i Longview TX. Butiken han talar om är den butik som tar ut 10 % extra utöver kostnaden för en LTR och sedan trakasserar dig om du vill använda den även om fabriksgarantin fortfarande gäller. APCO Supply har ditt val av eftermarknadsdelar och bättre OEM-alternativ för den genomsnittliga personen som behöver delar.
Jag använde appen hemma för att prissätta ett tiopaket Phillips Led-rör för att ersätta mina lysrörsbelysningar i butiken. Ett tiopaket stod på listan för 71,87 dollar, men i kassan var det en låda med tio stycken för endast 17,60 dollar. Eftersom jag inte är någon tjuv sa jag till kassörskan att det jag hade var ett tiopaket och att priset borde vara betydligt högre. Det enda sättet för henne att ge mig priset för tio förpackningar var att göra en överstyrning. När föreståndaren kom över för att godkänna det sa hon att det jag såg var internetpriset och att jag skulle vara tvungen att betala fem gånger priset för två förpackningar för att få tio förpackningar. NOPE, jag går till Lowes i stället. Jag förstår om man inte vill matcha konkurrenternas priser, men inte matcha sina egna? Jag antar att jag kommer att bli kund hos Lowe's oftare!

Lämna en recension för Speedy Bilservice Skövde


Användbara länkar