Home > Förening eller organisation in Skövde, Västra Götalands län > The student network at the University of Skövde Recension

The student network at the University of Skövde

Förening Eller Organisation i Skövde, Västra Götalands län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
Fredag Stängt
Måndag Stängt
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag Stängt
Tisdag 7-8PM
På onsdag Stängt

Regementsgatan 4, 541 46 Skövde, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för The student network at the University of Skövde. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
Johan Söderberg: Bra service! Verkligen begåvad!
2021-04-17 14:11:22
★ ★ ★ ★ ★
Geza Macskovics: Soron kívüli gyors kiszolgálás van volt részem.
2021-03-31 15:25:18

Nya kommentarer om andra platser i närheten The student network at the University of Skövde

Butiken var omdisponerad och mycket bättre inredd. Personalen frågade hela tiden om jag behövde hjälp, och när jag väl tog emot hjälp var killen hjälpsam, vänlig och kunnig. Jag fann att den produkt som jag undersökte på nätet fanns tillgänglig och motsvarade mina förväntningar, priserna var rimliga och garantier fanns tillgängliga. Utbudet var ganska bra i butiken.
Utmärkt service. Vi ville köpa en mattrengörare, men butiken hade slut på det märke vi sökte.Butikschefen Joan gjorde allt för att ge service till kunderna. Hon hämtade personligen en dammsugare från en annan Home Depot-butik och ordnade den åt oss.Tack Home Depot för din service!
Mycket besviken på KAM:s reparationsservice för min dyra frys. Vid det ursprungliga KAM-servicebesöket (till en förbetald kostnad på cirka 150 dollar) och efter att ha väntat cirka en vecka på detta möte gjorde de en enkel diagnos och konstaterade att den fungerade bra (den frös med jämna mellanrum och fungerade vid den tidpunkten). Samma problem fortsatte dock efter servicen. Så ungefär ett par månader senare ringde jag för att säga att den fortfarande inte frös ordentligt. De gick med på att ringa tillbaka, men jag var tvungen att vänta ytterligare 10 dagar på ett möte. Vid återbesöket konstaterade de att kompressorn var trasig och angav slutligen en reparationskostnad på 1 574 dollar och att det inte kunde göras förrän om en vecka eller två. KAM använde inga mätare eller liknande för att ställa diagnos. Så jag bestämde mig för att ringa en annan reparatör, Mr. Appliance of Southeast Mass. En mycket trevlig och kunnig tekniker vid namn George kom nästa dag och jag behövde inte betala i förskott för ett servicebesök. George tog en del tid och använde mätare och konstaterade till slut att reläet var trasigt... totalkostnad 294 dollar. Frysen fungerar bra... och jag sparade 1 300 dollar och slapp mer besvär! Oj.

Lämna en recension för The student network at the University of Skövde


Användbara länkar