Manatorsk AB

Spelbutik i Skövde, Västra Götalands län
+46500202222
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 11AM-10PM
Måndag Stängt
Lördag 11AM-4PM
Söndag 11AM-4PM
Torsdag 11AM-6PM
Tisdag 11AM-10PM
På onsdag 11AM-6PM

Gustav Adolfs gata 1, 541 49 Skövde, Sweden

Recensioner

09/29/2021
Magnus Sjöstrand

Exemplariskt! Bra lager, bra webbshop, riktigt personlig och vänlig kundtjänst. Även beröm för företagsnamnet! :)

Nya kommentarer om andra platser i närheten Manatorsk AB

Vår designer Brad tog oss till Fergusons och Bud hjälpte oss att välja apparater, armaturer och mycket annat. Vi blev överraskade, även om kostnaden inte var billig var den klart bra. Mycket hög kvalitet och trevligt. Livstidsgaranti för mycket av det vi köpte. Bud var kunnig och hjälpsam. Eftersom vi visste att vi hade en budget att hålla oss till kunde vi få exakt vad vi behövde och spara pengar. Tack Bud!
En fantastisk återförsäljare att arbeta med. Vi körde från en annan delstat och förhandlade det mesta av affären via telefon. Bilen var som de sa och de gav oss ett rättvist pris på vårt byte. Vår säljare Tom var tålmodig och välinformerad. Jag känner att han arbetade hårt för att ge oss den bästa möjliga affären. Jag skulle varmt rekommendera återförsäljaren.
Appliance Express tekniker kom för att åtgärda ett problem med vår KitchenAid diskmaskin som fortfarande omfattades av garantin; han bar en mask för COVID-19-skydd. Han bedömde problemet med vår diskmaskin och bytte ut dörrlåset och packningen. Diskmaskinen verkar fungera som den ska nu. Den totala besökstiden var mindre än en timme.

Lämna en recension för Manatorsk AB


Användbara länkar