Le croissant

Restaurang i Vänersborg, Västra Götalands län
+46521778801
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
Fredag 10AM-11PM
Måndag 10AM-9PM
Lördag 10AM-11PM
Söndag 11AM-9PM
Torsdag 10AM-9PM
Tisdag 10AM-9PM
På onsdag 10AM-9PM

Regementsgatan 1, 462 32 Vänersborg, Sweden

Recensioner

11/29/2021
Oskar Svan

Leende personal, läcker kycklingmacka och svart kaffe.
Inredningen är riktigt fin.
Det här är mina erfarenheter.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Le croissant

Vi gick till Southwest Appliance i Cedar City. Holly var mycket hjälpsam och kunnig om tvättmaskiner. Om du vill ha en fantastisk upplevelse och utbildning om vitvaror, från människor med integritet, rekommenderar jag starkt SOUTHWEST APPLIANCE. Jag studerade och läste allt om tvättmaskiner i toppklass. Jag hittade inte ett enda negativt inlägg om Speed Queen-apparater. jag ÄLSKAR MIN NYA tvättmaskin.
Jag var tvungen att köpa en diskmaskin och fick den installerad på rekommendation av Amber som blev jättebra. Jag använde tvättmaskinen ett tag och började sedan få problem med att den inte kunde sättas på och Amber kunde hjälpa mig över telefon och rättade till saken utan att behöva ringa in en servicepersonal. Bra sätt att utföra service för ett förbryllande problem. Jag gillar att ha en Sears i vårt samhälle som kan hjälpa oss med våra behov. Duo-teamet är super att ha och har varit mycket bra på att serva våra behov.
Jag handlade här den 25/7/2020. Från timmerpersonalen, till VVS-personalen, till järnhandeln, till kassörskan, till chefen Mark, till den unga lastningspersonalen, ALLA var enastående. Under 20 år av inköp på olika Home Depots har denna butik varit helt och hållet perfekt. Det är uppenbart att chef Mark och resten av personalen gav utmärkt service. Mark tog sig extra tid i telefonen med HD:s kreditkortsansvariga för att se till att jag kunde genomföra mitt köp. Sedan lät han två unga medarbetare hjälpa mig att lasta över 2 200 dollar i produkter som innehöll över 1 000 pund plywood (36 totalt) och Doug gran 2x6:or (14 totalt). Tack till Mark och all din personal för den fantastiska upplevelsen. Det var uppfriskande, särskilt i den galna, ibland stressiga COVID-tiden.

Lämna en recension för Le croissant


Användbara länkar