Sydkoster Valfjäll

Turistattraktion i Strömstads kommun, Västra Götalands län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image

Bölebackarna Övre 2, 452 05 Sydkoster, Sweden

Recensioner

07/01/2021
Oliver KOZAK

Detta är Sydkosters högsta punkt. Här har man en fantastisk utsikt över omgivningarna. Väl underhållen. Vid regn kan det vara svårt att gå på de hala steniga ytorna på toppen. Vegetationen är också mycket fin, vackra blommor runt omkring. Ett måste att göra när man vistas i Koster.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Sydkoster Valfjäll

Jag var i stan på jakt efter bra smyckesbutiker. Jag har sett bra saker på deras recensionssida och bestämde mig för att gå in och se själv. Mängden vintage smycken var enastående! Så mycket att titta på och så många olika föremål för alla! Definitivt värt att stanna upp i. Vänlig personal och en mycket vänlig butikshund också!!! ️ Kommer att komma tillbaka snart igen! Tack igen Therese
Fortsätt inte ens att läsa, gå bara rakt in. Du tror att du har sett coola butiker och secondhandbutiker förut, men du är långt ifrån vad du tror att du är redo att se. Fantastisk butik och en fantastisk atmosfär mer än rekommenderad du gör bara dig själv missad genom att inte gå till det osynliga.
Helt fantastisk butik! Mängden möbler som de hade blåste mig med häpnad, särskilt för älskare av midcentury modernt som jag själv. Deras urval av smycken och vintage Pyrex var också mycket bra. Min pojkvän är en älskare av skivor. Endast två försäljare hade några men en av dem hade ett fantastiskt urval (i 10-20 dollarklassen). Nästan alla försäljare hade rabatter, vilket också är ett plus. Och som i många antikvariat fanns det en del mindre vintageföremål, men de äkta vintage/föremålen övervägde det. Allt som allt gick jag därifrån med ett par nattduksbord från Mcm som var helt underbara, ett vackert halsband, en antik burk från Cracker Jack och en hög med skivor. Jag var en mycket nöjd kund.

Lämna en recension för Sydkoster Valfjäll


Användbara länkar