Hunkemöller

Underklädesbutik i Strömstads kommun, Västra Götalands län
+46406689113
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-6PM
Söndag 10AM-6PM
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Nordby Shoppingcenter Västra 1, 452 70 Strömstad, Sweden

Recensioner

10/01/2021
Amanda K

Fantastiskt märke med så många vackra och högkvalitativa plagg!

Det finns inga kommentarer för Hunkemöller. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
Liss Henriksson: Fantastiskt ställe, gammal hammarsmedja från 1682. Ett gäng entusiaster med Torbjörn Zimmerman i spetsen har renoverat och satt igång smedjan igen. En miniatyr av smedjan fanns också som fungerade samt gamla bostäder för smedjearbetarna
2021-04-17 14:14:09
★ ★ ★ ★ ★
Åke Jönsson: Trevligt, gott kaffe med bröd.
2021-02-20 06:36:48

Nya kommentarer om andra platser i närheten Hunkemöller

Vi behövde byta ut en TV som vår dotter fick i julklapp. Flickan informerade oss om att vi kunde gå tillbaka för att välja den vi ville byta ut. När vi inte hade något kvitto på TV:n (julklapp) informerade hon oss om att hon skulle behöva gå igenom processen för att veta hur mycket kredit vi skulle få. Hon kunde bara kreditera oss 200 dollar trots att TV:n för närvarande kostade 250 dollar eftersom de var tvungna att utgå från det lägsta priset. Bra. Skillnaden blev 80 dollar, inte 30 dollar som vi hade förväntat oss, så vi sa till henne att vi skulle behålla vår ursprungliga TV eftersom vi inte riktigt ville spendera så mycket extra. Det skulle vara värt det för 30 dollar, men inte så mycket för 80 dollar. Hon säger sedan att vi är skyldiga henne 50 dollar!!!! För att ta tillbaka vår egen tv...... Min man sa: "Låt mig få det här klart för mig. Ni ger mig bara 200 dollar i kredit för en TV som ni ska ta ut 250 dollar för att köpa tillbaka? Hon förklarade igen att hon måste gå efter lägsta pris. Vilket vi får. Jag har tidigare varit chef för en detaljhandelsbutik så jag vet hur det fungerar. Jag förstår inte hur hon tänkte eller hur hon tyckte att det var vettigt att ta ut 50 dollar av oss för en TV som vi redan ägde. Jag bad henne att bara annullera transaktionen och hon visste inte om hon kunde göra det. (Hon var tvungen att kalla över en chef och förklara situationen för att få den ogiltigförklarad. Jag håller mig till Greensboro från och med nu.
Jag har handlat här i flera år - jag gillar den här kedjan och särskilt det här stället. De har inte alltid allt på lager, men de är alltid villiga att hjälpa till och du kan alltid beställa online i butiken (de anställda hjälper gärna till! Eller så kan du använda appen). Jag gillar belöningsprogrammet och kupongerna. Jag gillar också att de hämtar varor vid trottoaren - snabbt, enkelt och säkert!!! Vi fick nyligen en ganska episk kundtjänst från chefen!!! SÅ trevligt att se det nuförtiden, TACK! Ni har ingen aning om hur mycket det uppskattas och jag vill verkligen låta andra veta att det verkligen kan göra någons dag bättre!!! Fortsätt så BBBYD och Kenosha Store teamet/chefen!! Kunder, se till att föra denna vänlighet vidare och tacka dessa killar för deras hårda arbete och goda kundservice!

Lämna en recension för Hunkemöller


Användbara länkar