Home > Hotell in Strömstads kommun, Västra Götalands län > Gullnäsgården - kurs och retreatgård vid havet Recension

Gullnäsgården - kurs och retreatgård vid havet

Hotell i Strömstads kommun, Västra Götalands län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image

GULLNÄSGÅRDEN 1, 452 96 Strömstad, Sweden

Recensioner

08/04/2021
Gen Kelsang Dragpa

Retreatcentret är en fantastisk plats! Mycket fridfullt och en fantastisk plats för retreat. Massor av stugor och olika typer av boende erbjuds. Vi använder denna plats 5 eller 6 gånger per år för retreat och reser 1,5 timmar från vårt center i Oslo (Nordisk Kadampa Meditasjonssenter) för att nå dit.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Gullnäsgården - kurs och retreatgård vid havet

DIANE var vår superhjälte!!! Vi förlorade allt i PC med orkanen Michael! Vi flyttade från Mellanvästern 1 vecka innan Michael slog till. Vi har aldrig upplevt något liknande i våra liv. Vi flyttade till Pensacola för att börja om på nytt. Vi gick till Sears outlet där vi träffade DIANE. Hon var en livräddare... hon var den mest omtänksamma och medkännande försäljare vi någonsin har träffat. Hon hade förståelse för vår situation och gav oss apparater som låg inom vår budget. Hon kontrollerade och kontrollerade allting på nytt åt oss. Hon försökte inte sälja oss något som vi inte hade råd med, men framför allt var hon ärlig och tog sig tid med oss, även om hon arbetade över och såg försäljningen till slut! Tack så mycket!!!
Jag betalade för över 1 000 pickets och när jag hämtade dem nästa dag försökte de bara ge mig halva beställningen och sa att det var hela beloppet. Jag fick reda på att de hade sålt den andra halvan. Så nu måste jag vänta nästa dag. Övervakaren Tiana var extremt oförskämd om hela situationen och extremt oprofessionell.

Lämna en recension för Gullnäsgården - kurs och retreatgård vid havet


Användbara länkar