Home > Livsmedelsbutik in Varberg, Hallands län > Kabul Varberg Livs Recension

Kabul Varberg Livs

Livsmedelsbutik i Varberg, Hallands län
+46760949737
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 10AM-7:20PM
Måndag 10AM-7:20PM
Lördag 10AM-5:20PM
Söndag 10AM-5:20PM
Torsdag 10AM-7:20PM
Tisdag 10AM-7:20PM
På onsdag 10AM-7:20PM

Västra Vallgatan 19, 432 45 Varberg, Sweden

Recensioner

08/14/2021
Neelesh Dwivedi

Bra ställe att köpa matvaror för central- och sydasiatiska rätter. Mycket vänliga och hjälpsamma ägare.
06/24/2021
Тарас Михайлюк

Super!

Nya kommentarer om andra platser i närheten Kabul Varberg Livs

När jag försökte hitta en 8-tums surfplatta som jag trodde att de hade på rea. Killen som arbetade i telefonavdelningen bestämde sig för att gå och prata med en ung kvinna som arbetade framför butiken. Jag antar att han verkligen försökte få hennes nummer eller något, för han kom aldrig tillbaka. Jag tänker inte be någon att göra sitt jobb om de bara vill leka utanför sitt arbetsområde. Spara spelmansrollen till när du är ledig.
När jag var hemma hela dagen varje dag blev det tydligt att jag behövde en ny madrass. Richard ordnade ett möte och jag kunde välja min madrass i en helt säker miljö. Min madrass levererades av två män med masker och handskar och var helt säkra. Min madrass är för bra! Har svårt att komma ur sängen!! Richard gjorde processen mycket smidig och jag har inga problem alls! Rekommenderar verkligen det här stället.
FANTASTISK UPPLEVELSE. Jag HATAR att handla möbler/apparater. Jag hatar vanligtvis säljare och känner alltid att jag blir lurad. Dessa säljare är fantastiska.Om du behöver apparater på övervåningen - fråga efter Mike Wooten. Han kommer att hjälpa dig att hitta exakt det du behöver. Snällaste killen och så bra på att förklara allt. Och SÅ tålmodig. Jag kommer aldrig att gå till någon annanOm du behöver möbler - fråga efter George!Och leveranslänken är fantastisk. Den visar exakt var leveransbilen befinner sig via gps och uppdaterar dig. Visar dig vilken hållplats du är på och vilken hållplats de är på. Du får till och med bilder på leveranspersonalen så att du vet vem som kommer till ditt hus. Leverantörerna är professionella och så snabba!

Lämna en recension för Kabul Varberg Livs


Användbara länkar