Home > Elektriker in Varberg, Hallands län > Volt Elektro AB Recension

Volt Elektro AB

Elektriker i Varberg, Hallands län
+46340590790
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 7AM-5PM
Måndag 7AM-5PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-5PM
Tisdag 7AM-5PM
På onsdag 7AM-5PM

Gerlachs väg 4, 432 51 Varberg, Sweden

Recensioner

07/19/2021
Peter Ingerstam

Jakob gjorde en bra installation och ett professionellt arbete. Jag rekommenderar starkt honom och hans företag!

Nya kommentarer om andra platser i närheten Volt Elektro AB

Jag köpte en sektional i februari 2019, men i oktober 2019 är ryggen på en av sittdynorna helt platt. Stoppningen har fallit igenom i soffans baksida. Jag köpte garantin. Lämnade in reklamationen och fick veta att garantin inte täcker detta! Är det sant? Om jag reparerar det själv måste jag skära upp baksidan av min soffa. Superbesviken
Beställde en router för att kunna distansarbeta. De sa att leveransen skulle ske imorgon eftersom varan finns i lager. Naturligtvis fick jag ett e-postmeddelande på leveransdagen där det stod att beställningen var försenad i upp till 10 dagar. Jag beställde från Best Buy på grund av leveranstiden. Nu försenar de den och låter mig inte avbryta beställningen. Detta innebär att jag måste vänta ytterligare 10 dagar för att kunna arbeta hemifrån och att jag inte kan beställa någon annanstans eftersom de fortfarande har mina 400 dollar. Best Buy kommer aldrig att få mina affärer igen. Jag borde ha vetat bättre.
Jag kom just till butik #45Tomball och insåg inte att det endast var för kantsten, agenten utanför butiken berättade att eftersom butiken stängde måste jag beställa online och hämta i morgon. När jag skulle gå stannade han mig och bad mig se den produkt jag ville ha, han var så artig och hjälpsam! Han gick in i butiken för att leta efter min produkt och betalade min kupong. Jag blev chockad över hur vänlig och villig han var att hjälpa mig. Jag sitter bokstavligen på parkeringen och skriver denna recension! Btw hans namn var Kyle och jag är överväldigad av den service han gav oss!

Lämna en recension för Volt Elektro AB


Användbara länkar