Oh crêpe!

Crêperie i Vänersborg, Västra Götalands län
+46706437946
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
4
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image 9 image 10 image 11 image 12 image 13 image 14 image 15 image 16 image 17 image

Parkgatan 13, 462 31 Vänersborg, Sweden

Recensioner

11/02/2021
Julien Schmid

Äkta crepes och välkomnande värd!
07/17/2021
Isuru Jayasuriya

De bästa crêpesen hittills i Sverige!
Grymt bra mix och matchalternativ med färska ingredienser (kolla menyfotot bifogat). Gratis parkeringsplatser på vägen. Mittemot finns en härlig grön park i anslutning till en sjö. En av de oförglömliga upplevelserna! Vi kommer tillbaka!!!
04/23/2021
Frederique Janssen

Läckra crêpes!
02/23/2021
Hani Haj Hamdo

Min gåva på fredag, utsökt smak

Nya kommentarer om andra platser i närheten Oh crêpe!

Besökte idag (söndag). Det var okej. Jag misstänker att det kommer att vara bättre (fler försäljare) på våren när det inte är så blåsigt och svalt ute. Det fanns en hel del fina matbilar, några loppmarknadshäften (t.ex. montrar fulla med hushållsrengöringsmedel och strumpor), några hantverkare/handgjorda nischmontrar, några antikviteter, lite slumpmässigt skräp. Insidan är trevlig och påminner mig om vad man skulle se på någon statlig mässa expo byggnad. Om du letar efter specifika Pyrex-mönster finns det en dam som har massor. Det slutade med att vi bara köpte handdoppad rökelse, hundgodis och några slumpmässiga inramade bilder. Jag ser fram emot att besöka den när det är varmare och hoppas att det finns fler saker av typen vintage/antikviteter/odieteter/möbler utanför. Hundvänligt inne och ute är ett stort plus!
Jag gick i utgången.... Försäljare sa att du måste gå in genom ingången... Jag förklarade att jag redan var inne i butiken..... Hon sa till mig att vi inte kommer att ringa upp dig då ..... Ok svarade jag...Jag kommer inte att köpa ....just look... Hon fortsatte att peka ut mig för andra medarbetare. Hon visste inte att jag redan hade spenderat ett fyrsiffrigt belopp... Skämtet var på hennes sida..... För att förtydliga... Jag var maskerad enligt butikens önskemål... Men 70 procent av de anställda var inte det.1 stjärna för just denna medarbetare.5 stjärnor för den medarbetare som hjälpte mig med mitt köp.

Lämna en recension för Oh crêpe!


Användbara länkar