Home > Sportbutik in Charlottenberg, Värmlands län > Sportringen Outlet Recension

Sportringen Outlet

Sportbutik i Charlottenberg, Värmlands län
+4657121050
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 10AM-8PM
Måndag 10AM-8PM
Lördag 10AM-7PM
Söndag 10AM-7PM
Torsdag 10AM-8PM
Tisdag 10AM-8PM
På onsdag 10AM-8PM

Helga Görlins gata 1, 673 32 Charlottenberg, Sweden

Recensioner

09/04/2021
Trond Erland Drewes

Ok
06/20/2021
Domantas Skripkauskas

Bra att handla
02/26/2021
Gina

Bra service!!

Det finns inga kommentarer för Sportringen Outlet. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
Richard Cardell: Köpte min bil här och det har varit kanon bemötande hela vägen. Allt vi kommit överens om har dem fixat och även servicen som gjordes på bilen efter leverans var kanon. Kan inte annat än att rekommendera Hedin bil Trelleborg Ett extra plus i kanten får Joakim Persson för sitt grymma bemötande
2021-12-10 21:03:46
★ ☆ ☆ ☆ ☆
clinton 2000: Dåligt ställe mycket trångt utrymme med syra kärringar som jobbar där.
Man är tvungen att gå dit pga Post.
2021-03-10 03:27:39

Nya kommentarer om andra platser i närheten Sportringen Outlet

Antiques at Gordons är en av mina favoritplatser i världen. Jag kan lätt tillbringa en och en halv timme med att vandra runt i butiken, som är fylld med vackra, sällsynta och fascinerande föremål. Den är inrymd i en tvåvåningsladugård på en vacker egendom, och det finns också en annexbyggnad med alla möjliga fascinerande saker, inklusive en häpnadsväckande samling av antika ljuskåpor av glas (jag känner mig dum om jag inte vet vad de heter, men som glaskupolen som täcker glödlamporna på en takfläkt, till exempel). Jag har samlat på teuppsättningar ända sedan jag var liten, och Gordon gjorde min YEAR genom att sälja mig en underbar Noritake-barnteuppsättning från 1930-talet till ett rabatterat pris. Han tog sig till och med tid att visa mig några referensböcker om antika leksaksserviser från det betydande biblioteket bakom disken. Detta är ett lokalt företag som jag inte kan rekommendera nog - en absolut dold pärla. Vare sig du är från området eller är på genomresa kommer du absolut inte att bli besviken om du gör en resa hit. Gordons ligger också precis vid motorvägen, så det är verkligen ett utmärkt val för resenärer som vill stanna till och titta på antikviteter under resan.
Min mamma och jag gick dit för att se vilken typ av golv som skulle passa till hennes hus. Vi fick bra service av personalen. De var mycket hjälpsamma och hjälpte oss. De gav oss också gratis färg ... När vi checkade ut var kassörskan i framsidan väldigt jobbig! När min mamma försökte förklara gick hon bort och bad oss oförskämt att gå.

Lämna en recension för Sportringen Outlet


Användbara länkar