Home > Sportbutik in Strömstad, Västra Götalands län > Intersport Strömstad City Recension

Intersport Strömstad City

Sportbutik i Strömstad, Västra Götalands län
+4652614814
Recensioner: 5 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
3
Bra
2
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-7PM
Måndag 10AM-7PM
Lördag 10AM-5PM
Söndag 10AM-5PM
Torsdag 10AM-7PM
Tisdag 10AM-7PM
På onsdag 10AM-7PM

Strömstad shoppingcenter, 452 35 Strömstad, Sweden

Recensioner

01/02/2022
Vaneza Larsen

Bra service
06/11/2021
Nora Hirschel-Haag

Jag fick fantastisk hjälp här och de fyllde till och med min dotters handboll med luft :)
06/01/2021
Dmytro Korobko

Super.Shop är trevlig och mycket vacker.
04/29/2021
Shinigami Desu

god variation
04/13/2021
Jon Georg Bru

gudstjänst

Nya kommentarer om andra platser i närheten Intersport Strömstad City

Det här stället är superhäftigt! Många av föremålen har små kort som förklarar vad de är och var de kommer ifrån, samt vilket avsnitt av serien de är från. Det är ett litet område (inte hela byggnaden som de visar på tv) och det var väldigt mycket folk den dag vi var där, men upplevelsen var fantastisk och det var häftigt att se historia!
Köpte en certifierad MDX. Bra service. Min försäljningsprocess sköttes av Justin, han hjälpte mig med allt. 5 stjärnor för hans kundservice.Den enda nackdelen är att priserna inte är förhandlingsbara. Även när det gäller finansiering och försäkring försöker killarna som sköter det att sälja upp dig en massa onödiga saker. Och processen är inte transparent, vilket gör livet för säljare svårt.Raz och Justin tackar mycket! Jag kommer tillbaka för fler bilar!
Köpte en ny sovrumsinredning inom en månad drog ett av handtagen helt igenom lådan på kvinnans byrå. På herrarnas byrå sköts lådor som gnuggar på lådan under den. Ringde till butiken för service och fick veta att vi måste tala med chefen/ägaren Debbie efter sju samtal under två veckor utan att få något svar. Ringde och vägrade lägga på förrän jag kunde tala med Debbie. När hon till slut svarade var hon otrevlig och sa att vi skulle komma till butiken och att hon skulle ge oss en handledning om hur vi skulle fixa det. Helt oacceptabelt. Detta var andra gången jag köpte möbler här, det kommer att bli sista gången.

Lämna en recension för Intersport Strömstad City


Användbara länkar