Netshirt Group AB

Klädbutik i Tranemo, Västra Götalands län
+46325202040
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
2
1 image 2 image 3 image
Fredag 8AM-5PM
Måndag 8AM-5PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 8AM-5PM
Tisdag 8AM-5PM
På onsdag 8AM-5PM

Storgatan 16, 514 33 Tranemo, Sweden

Recensioner

08/05/2021
Σπυρος Κ

Totally disappointed..
I was order tshirt and they has fix it tottally fail from the prototype. Anyway, they has contact me for help service,it was helpful and i preciate that ,but i think it is a little bit unprofessional to ask from your customer to pay for something wrong from you print service, i understund if some logos it is a bad quality or different background etc, but i think before you start to print,you can ask and you can show it to the customer to take the approve for it..
Now i must pay for something who i dont wear it..
Anyway! 1 star from me.
06/11/2021
Yahya Yahya

Men pro

Nya kommentarer om andra platser i närheten Netshirt Group AB

Jag besökte bara trädgårdsområdet vid detta besök. De har ett stort utbud av krukväxter. De hade dock ett litet utbud av krukor till växterna. Jag tror att detta beror på den pågående pandemin, därav de fyra stjärnorna. Priserna är mycket rimliga för det jag bestämde mig för att köpa.
Kom in och beställde en sängstomme förra veckan och fick vänta på att den skulle levereras till butiken. Jag ringde i dag och fick veta att de hade haft den i butiken i 24 timmar utan att ringa för att berätta det för oss. När vi sedan gick in för att skriva under pappersarbete för att få reda på att de försöker ta ut ännu mer pengar av oss än vad vi fick veta när vi betalade en handpenning förra veckan. Vi kommer aldrig att göra affärer med dem igen.
Dessa killar är hopplösa. Jag tror ärligt talat att de inte är revisorer. Alla handelsmän håller sig borta från dem... Det enda de kunde göra på ett effektivt sätt var att ta ut $$ från vårt konto. Ross gjorde ingen avstämning av vår Xero på över 6 månader och min man jagade ständigt efter honom för att få honom att göra det. Detta är bara ett av många problem som vi hade. Vi betalade dem för en tjänst och den utfördes inte på en tillfredsställande nivå. De pratar om det de säger, men de gör inte vad de ska göra....

Lämna en recension för Netshirt Group AB


Användbara länkar