Netshirt Group AB

Klädbutik i Tranemo, Västra Götalands län
+46325202040
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
2
1 image 2 image 3 image
Fredag 8AM-5PM
Måndag 8AM-5PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 8AM-5PM
Tisdag 8AM-5PM
På onsdag 8AM-5PM

Storgatan 16, 514 33 Tranemo, Sweden

Recensioner

08/05/2021
Σπυρος Κ

Totally disappointed..
I was order tshirt and they has fix it tottally fail from the prototype. Anyway, they has contact me for help service,it was helpful and i preciate that ,but i think it is a little bit unprofessional to ask from your customer to pay for something wrong from you print service, i understund if some logos it is a bad quality or different background etc, but i think before you start to print,you can ask and you can show it to the customer to take the approve for it..
Now i must pay for something who i dont wear it..
Anyway! 1 star from me.
06/11/2021
Yahya Yahya

Men pro

Nya kommentarer om andra platser i närheten Netshirt Group AB

Jag gick till färgavdelningen för att välja färg. Det fanns två anställda vid färgdisken. Efter att ha valt färg och andra förnödenheter gick jag fram till färgdisken och det fanns ingen där. Jag väntade ett tag och gick sedan runt i gångarna för att leta efter en anställd utan att lyckas. Jag frågade en anställd vid kassorna som verkade övervaka verksamheten där och frågade efter de anställda på färgavdelningen, han sökte efter någon som kunde hjälpa till. Efter flera minuter frågade jag en förbipasserande anställd som sa att han skulle hitta någon. Efter några minuter frågade jag den anställde vid skannrarna om någon arbetade på lackavdelningen. Han sökte igen. Jag hade sms:at min fru och hon ringde till butiken och berättade att jag hade väntat i flera minuter och frågade om någon kunde hjälpa mig. En anställd kom fram och skakade den färg jag hade valt. Extremt dålig kundservice! Ett par som väntade efter mig sa att de hatade den här butiken för att det var så här hela tiden.
Handla INTE på nätet! Jag har väntat i två veckor på återbetalning av en vara. Jag fick ett e-postmeddelande om att återbetalningen skulle ske inom 7 dagar... och jag har inte sett den 10 dagar senare. Jag har försökt kontakta kundtjänst men kan aldrig komma fram...idag när jag försökte olika prompt och fick en människa, blev jag fortfarande kvar i vänteläge och samtalet kopplades bort. Jag vill bara ha mina pengar tillbaka.

Lämna en recension för Netshirt Group AB


Användbara länkar