Home > Secondhandbutik in Marks kommun, Västra Götalands län > Erikshjälpen Second Hand Skene Recension

Erikshjälpen Second Hand Skene

Secondhandbutik i Marks kommun, Västra Götalands län
+4632032220
Recensioner: 6 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
3
Bra
3
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag Stängt
Måndag Stängt
Lördag 10AM-2PM
Söndag Stängt
Torsdag 12-6PM
Tisdag 12-6PM
På onsdag 12-3PM

Örbyvägen 16, 511 61 Skene, Sweden

Recensioner

12/03/2021
Alzira Dos Santos

Sveriges viktigaste second hand.
11/09/2021
Tadgh Ó Maoildearg

Bra second hand-butik.
11/07/2021
Damitha Sandula

Bra
05/31/2021
Ranya Shaban

Inte dyrt
05/22/2021
Adnan Akil

Mycket bra
03/02/2021
Abdullah Alshteiwi

Bra

Det finns inga kommentarer för Erikshjälpen Second Hand Skene. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Erikshjälpen Second Hand Skene

Fruktansvärt ställe. Köp aldrig något härifrån. Jag köpte en tvättmaskin och en torktumlare härifrån och killen talade om vilket bra pris jag fick när jag egentligen bara blev lurad. Tvättmaskinen och torktumlaren hade målats över på några ställen med vit färg och så att ställena såg och kändes annorlunda än resten av apparaten, men det är bara kosmetiskt så det är ingen stor sak. Torktumlaren fungerade okej, den gnisslade men fick kläderna torra så inte många klagomål där. Men när vi får hem uppsättningen och kör en laddning av kläder genom och det börjar svämma över eftersom tvättmaskinen inte skulle tömma. Jag gick tillbaka in och de skickade ut en tekniker. Han löste problemet, men sedan upptäckte vi att tvättmaskinen hade några förskjutna fötter som inte ens var riktiga fötter, så den var obalanserad och de stannade inte kvar när de justerades, den centrifugerade inte kläderna rätt så att kläderna fortfarande var smutsiga och genomblöta i slutet av tvättmaskinen, och insidan av tvättmaskinen var mycket otäck och våra kläder luktade alltid och hade otäcka luddigheter med hår och smuts som inte kom från oss fastnat på dem. Tvättmaskinen skakade också så mycket under tvätten att jag vid vissa cykler måste gå in och hålla ner tvättmaskinen eftersom den rörde sig så mycket och till slut gick ett av benen genom vårt golv på grund av hur mycket den skakade. Varje gång jag gick in där blev de bara super defensiva och berättade för mig vad problemet kunde vara och fick mig att känna mig dum för att jag ens antydde att det fanns ett problem, de erbjöd sig inte ens att skicka ut någon igen, såvida jag inte självklart ville betala för det. Gå aldrig hit. Spara dina pengar och spendera dem någon annanstans. Detta ställe är ett skämt.
Vi köpte kylskåp, spis, fläkt, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Hälften av produkterna kom skadade och andra produkter höll inte ens i tre år innan de gick sönder.Kylskåpet gick sönder två gånger på fem år och är inte längre under garanti. Vi hade dem ute 4 gånger för att titta på kylskåpet och varje gång gissade de att det var ett annat problem och löste det aldrig efter Hundra i avgifter. De skulle komma ut en femte gång, men timmar efter att de skulle ha dykt upp ställde de in mötet. Vi var tvungna att ta ledigt från jobbet för att boka tid och de dök inte ens upp. Därför slösade de bort ännu mer av våra pengar. Den här butiken är ett skräp. Handla inte här.

Lämna en recension för Erikshjälpen Second Hand Skene


Användbara länkar