Home > Bilhandlare in Tofta, Hallands län > Deluxe Bil Halland AB Recension

Deluxe Bil Halland AB

Bilhandlare i Tofta, Hallands län
+46340205700
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 7AM-6PM
Måndag 7AM-6PM
Lördag 10AM-2PM
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-6PM
Tisdag 7AM-6PM
På onsdag 7AM-6PM

Pollengatan 1, 432 48 Varberg, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för Deluxe Bil Halland AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Deluxe Bil Halland AB

Ganska bra ställe. Priserna är lite höga, men det är företaget som bestämmer, inte butiken. De har ett ganska bra urval av varor och är välskötta, något som andra Bed Bath and Beyond-butiker saknar. De gör typ av gör du behöver något av varje enskild person i det när du går in och det blir irriterande ganska snabbt, men jag är säker på att det har att göra med en chef trycka på dagordningen av corporate igen.
Jag ÄLSKAR Ikea, missförstå mig inte. Jag körde två timmar för att komma till den utanför Miami. Jag letade specifikt efter en hög, tunn bokhylla som jag hade sett på nätet. Väl där kunde jag inte hitta den utställd. Jag bad en av arbetarna om hjälp med att hitta den, och visste inte vad den hette (dvs var det en Bjork eller en Farfigflavin lol). Men jag kände till mått, pris, färg och vad det var. Vet ni att killen sa att han inte kunde hjälpa mig om jag inte visste det exakta svenska namnet på föremålet?!!! Han är IKEA-killen för Guds skull. I slutändan kunde jag inte hitta det jag kom dit för, men lämnade naturligtvis med saker till ett värde av 80 dollar som jag inte kom dit för.... Men jag var mycket besviken. Det allmänna intrycket av ohjälpsamhet visade sig definitivt i det här varuhuset, så jag ger Ikea endast två stjärnor.

Lämna en recension för Deluxe Bil Halland AB


Användbara länkar