Home > Bilhandlare in Tofta, Hallands län > Deluxe Bil Halland AB Recension

Deluxe Bil Halland AB

Bilhandlare i Tofta, Hallands län
+46340205700
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 7AM-6PM
Måndag 7AM-6PM
Lördag 10AM-2PM
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-6PM
Tisdag 7AM-6PM
På onsdag 7AM-6PM

Pollengatan 1, 432 48 Varberg, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för Deluxe Bil Halland AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Deluxe Bil Halland AB

Fruktansvärd kundtjänst, KÖP INTE VÄSKA VÄSKA ELLER TORKTOR, fruktansvärd kundtjänst från Allan och sladicka cheferna, de lovade att ha det fixa ingen dyker upp för att fixa det jag ringer och de säger att ingen är planerad att arbeta idag, så återigen inte köpa härifrån de vet inte hur man installerar och inte åtgärda problemet även när du pratar med chefen i butiken
Jag hittar alltid något när jag handlar på Pasadena Antique Mall! Personalen är vänlig och villig att kontakta säljarna för att få prissänkningar när de frågar. De har ett underbart urval av antika smycken samt många andra saker. Ligger i Paseo shopping med bekväm parkering nedanför butiken på Green St. Om du köper en stor vara finns lastkajen öster om parkeringsgaraget på Green. De validerar också parkering, så ta med dig din biljett när du handlar.
Första gången på denna anläggning och när jag gick in blev jag genast förvirrad, jag frågade 4 personer samma fråga, ingen har kunskap om skjutvapen och när jag äntligen fick tag på någon upprepade killen bokstavligen vad jag berättade för honom och var inte till någon hjälp alls, mycket oprofessionell personal, jag kommer aldrig att gå till detta ställe igen.

Lämna en recension för Deluxe Bil Halland AB


Användbara länkar