Home > Varuhus in Varberg, Hallands län > Biltema Varberg Recension

Biltema Varberg

Varuhus i Varberg, Hallands län
+46775200000
Recensioner: 5 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
2
Bra
1
Genomsnittligt
1
Dåligt
1
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
Fredag 7AM-8PM
Måndag 7AM-8PM
Lördag 9AM-6PM
Söndag 9AM-6PM
Torsdag 7AM-8PM
Tisdag 7AM-8PM
På onsdag 7AM-8PM

Kamremsgatan 3, 432 32 Varberg, Sweden

Recensioner

10/15/2021
Martin Bengtson

Ok
10/08/2021
Johan Fjordgren

King
09/04/2021
Arman Ay

Gick bara dit för att fika med kollega. Snäll tjej i kassan.
06/22/2021
Erik Viking

Trevlig butik med allt du behöver för att reparera din bil, båt eller ditt hem. Bra urval av verktyg. Hungrig? Ta något att äta, begränsat urval men mycket bra pris!
05/31/2021
Jj S

Ok

Nya kommentarer om andra platser i närheten Biltema Varberg

Till slut hittade jag ett ställe som hade bläck för min skrivare, beställde online och betalade och fick senare ett meddelande om att bläcket var klart. Jag körde flera kilometer dit och blev lite försenad på grund av en felaktig sväng (enligt Google Maps). Jag kom till butiken klockan 18.05, dörrarna var stängda, men såg fortfarande folk som handlade där inne. De släppte inte in mig, jag frågade om de kunde ge mig min beställning, jag hade redan betalat för den och den var klar att hämta. Chefen vägrade och sa att kassorna var stängda.
Jag har letat efter gamla mynt för flera år sedan och det var en stor dag när jag var kassör och jag skulle bli upphetsad när jag såg myntet som var en av många mynt för samlingen av min och om var inte säker på att jag skulle kunna komma till den punkt där jag förlorade mina mynt och år senare var jag bara ständigt letar efter grandfather klockor och jag var bara kontrollera på appen jag hoppas att det är ok att säga att appen namn är OfferUp och jag kunde köpa ett par ändbord gjorda av Meredith möbler. Så vi är på väg tillbaka till vårt hus och jag var bara kolla i fönstret och jag var som att berätta för min man vi är inte på någon annan tidsgräns vi måste ha letat efter en pärla och jag var bara berättade att antikvariatet och det var så trevligt att se tillräckligt för att se tillräckligt för att se till att du har möjlighet att göra det för att se mer av butiken.

Lämna en recension för Biltema Varberg


Användbara länkar