Polisen Kalmar

Polismyndigheten i Kalmar kommun, Kalmar län
+46771141400
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
1
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image
Fredag 9AM-3PM
Måndag 9AM-3PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-3PM
Tisdag 11:30AM-6PM
På onsdag 9AM-3PM

Galggatan 4, 392 38 Kalmar, Sweden

Recensioner

01/19/2022
Jonas Jerner

Ok
01/04/2022
Maria Olsson

förpassning till en mottagning för pass
08/14/2021
Shaun Humphries

helt oanvändbar. De vill låtsas att de vet vad de gör, men det gör de inte. Om det är möjligt, håll dig långt borta från denna polisbutik.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Polisen Kalmar

Jag skulle ge den 0 poäng om jag kunde.Försök att köpa en tvättmaskin,Home depot i Richmond, TX.De hade den på displayen, men inte tillgänglig, killen som väntade på mig, lämnade mig och sa att han skulle komma tillbaka till mig om ett par minuter för att få den beställd.Dessa par minuter blev till 40 minuter, flera anställda ringde genom deras system att någon kom för att hjälpa mig på apparaten avdelning, ingen dök upp, jag slutade sedan gå till kundtjänst på framsidan för att beställa tvättmaskinen, som en överraskning, displace priset var helt fel för över 200 dollar mindre och tvättmaskinen var ute av fastnar.En riktig röra.Jag slutade köpa tvättmaskinen på en likvidation butik, gick in köpte den och tog den hem samma dag.Inte, ens en enda skråma på den.
Det här är andra gången jag köper från American Freight - första gången köpte jag en vilstol från deras butik i Tallahassee. Den här gången letade jag efter en matsalsgrupp med en liten budget. Phoenix var mycket hjälpsam när han visade mig rätt riktning och hon höll sig undan medan jag tittade runt i lagret. Hon var inte påträngande på något sätt, vilket jag uppskattade (jag tål inte de där försäljarna som följer efter en i hela butiken), och hon var bra på att svara på mina frågor. Jag hittade en bra uppsättning som är välgjord till ett bra pris. Jag är mycket nöjd med min upplevelse och ser fram emot att återkomma i framtiden!

Lämna en recension för Polisen Kalmar


Användbara länkar