Polisen Kalmar

Polismyndigheten i Kalmar kommun, Kalmar län
+46771141400
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: dåligt
Utmärkt
0
Bra
1
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
1
1 image 2 image
Fredag 9AM-3PM
Måndag 9AM-3PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-3PM
Tisdag 11:30AM-6PM
På onsdag 9AM-3PM

Galggatan 4, 392 38 Kalmar, Sweden

Recensioner

01/19/2022
Jonas Jerner

Ok
01/04/2022
Maria Olsson

förpassning till en mottagning för pass
08/14/2021
Shaun Humphries

helt oanvändbar. De vill låtsas att de vet vad de gör, men det gör de inte. Om det är möjligt, håll dig långt borta från denna polisbutik.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Polisen Kalmar

Murphy Appliance Company rekommenderades till mig av ett par personer framför de vanliga stormarknadsföretagen - och jag är så glad att jag gick dit! Vår säljare Keith var fantastisk när han hjälpte mig att välja ut rätt ugn och kokplatta för oss och våra behov. Vi jämförde till och med priserna med några av de stora butikerna, men Murphys var oslagbar. Dessutom utför Murphy service på sina egna apparater, vilket gjorde affären ännu bättre. Jag kommer gärna att återvända till Murphy för framtida inköp av vitvaror och kommer säkert att rekommendera dem till vänner och familj.
Jag är verkligen besviken över att jag var tvungen att lämna ett negativt omdöme om detta ställe, eftersom det är en fantastisk butik med tre våningar med kvalitetsantikviteter till anständiga priser. Jag kan dock inte säga detsamma om kundtjänsten.Häromdagen tittade jag runt i butiken och hittade en utmärkt roterande telefon som jag var mycket angelägen om att köpa. Jag tog med den till disken och frågade om jag kunde få en liten rabatt, eftersom den inte var i bästa skick för sitt pris. Kassörskan sa att hon var tvungen att kontakta säljaren för att godkänna rabatten, vilket verkade logiskt. Försäljaren svarade inte, men hon lämnade ett meddelande och jag gav henne mitt namn och nummer om de ringde tillbaka, och hon sa att hon skulle behålla det. nästa dag kom jag tillbaka för att köpa telefonen, eftersom jag inte behövde rabatten så mycket. Mannen vid disken sa dock att han inte var säker på var den fanns och sa att jag skulle komma tillbaka i morgon eftersom kvinnan som jag hade haft kontakt med tidigare skulle vara där då. Det gjorde jag, och efter att ha frågat *en gång till* letade hon kort efter den och kollade sedan i registren för att se att den hade sålts ... dagen innan. Kännetecknet för ett välskött företag är en högkvalitativ kundtjänst - något som det här stället helt saknar. Jag kommer definitivt att fortsätta att handla antikviteter, men jag hoppas att detta ställe tar sig samman snart.

Lämna en recension för Polisen Kalmar


Användbara länkar