Home > Bilhandlare in Kalmar kommun, Kalmar län > Strömbergs Car Kalmar AB Recension

Strömbergs Car Kalmar AB

Bilhandlare i Kalmar kommun, Kalmar län
+4648025401
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
Fredag 9AM-5PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 10AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Strömsbergsvägen 6, 392 43 Kalmar, Sweden

Recensioner

10/12/2021
jesper gustafsson

Service, lysande!
01/16/2021
Jonas Jerner

Ok

Det finns inga kommentarer för Strömbergs Car Kalmar AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Strömbergs Car Kalmar AB

Utställningsrummet och den personliga uppmärksamheten var fantastisk. Jag köpte två soffor och en sektional från detta ställe. Jag fick hem soffan och insåg att de andra två sofforna inte passade, så jag var tvungen att returnera en av dem (fortfarande i Fairfield-butiken för leverans). Jag avbeställde soffan och leveransen och hämtade bara den andra soffan. Jag ringde och talade med Furniture Fair och fick veta att en check skulle skickas ut för återbetalningsbeloppet (betalat med betalkort 800 dollar och finansiering på 2 000 dollar). Jag ringde en vecka senare efter att inte ha fått någon check. De sa då att de återbetalade det på mitt finansieringskreditkort. Jag förklarade att detta inte var vad jag fick veta och att jag vill ha återbetalningen på mitt betalkort. Efter mycket mer väntan gick de med på att skicka en check, igen. Jag fick checken och den var inte ens på hela beloppet för soffan! Jag ringde så fort jag fick den och fick höra att jag skulle ringa tillbaka nästa dag eftersom den person jag behövde prata med inte var där. Jag väntade en dag och ringde och fick veta att jag måste vänta tre dagar till för att få tala med en annan anställd inom finansbranschen! Hur svårt är det att kommunicera och få pengarna tillbaka för en vara som jag ALDRIG har hämtat ut!!!! För att inte tala om att jag på min faktura debiteras för leverans när jag aldrig fick den. Den anställde sa till mig att de inte hade sett debiteringen i sin egen del. Det står helt klart på min faktura. Detta har varit den sämsta erfarenhet jag någonsin haft av möbler. Jag kommer ALDRIG att handla här igen eller rekommendera detta ställe till någon. Det är en bra butik om man inte har några problem men så fort man har ett problem eller behöver kommunicera med någon kommer man ingenstans. Kommunikationen är fruktansvärd och de lägger ingen möda på kundservice när de väl fått dina pengar.
Min luftkonditionering i hemmet slutade nyligen att kyla och jag ringde Waller för att komma ut på service. De kom nästa dag och tyvärr var enheten i dåligt skick på grund av sin ålder, 22 år gammal. Jag bestämde mig för att byta ut enheten i sin helhet. Jason kom ut på eftermiddagen och förklarade vilka Trane-enheter de hade. Jag valde en lite större än tidigare. I början av nästa vecka dök tre tekniker upp i tid och redo att arbeta. De hade min nya enhet installerad och i drift samma eftermiddag, hela installationen var felfri och professionell. Den bästa komplimang jag kan ge dem är att säga att utifrån min erfarenhet är jag en kund för livet nu!

Lämna en recension för Strömbergs Car Kalmar AB


Användbara länkar