Home > Bilhandlare in Kalmar kommun, Kalmar län > Strömbergs Car Kalmar AB Recension

Strömbergs Car Kalmar AB

Bilhandlare i Kalmar kommun, Kalmar län
+4648025401
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image
Fredag 9AM-5PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 10AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Strömsbergsvägen 6, 392 43 Kalmar, Sweden

Recensioner

10/12/2021
jesper gustafsson

Service, lysande!
01/16/2021
Jonas Jerner

Ok

Det finns inga kommentarer för Strömbergs Car Kalmar AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Strömbergs Car Kalmar AB

Jag brukade vara en trogen kund hos Home Depots W. Asheville butik #3645.Den 4/8 köpte jag en komplett uppsättning köksmaskiner (kylskåp, spis, diskmaskin och mikrovågsugn från Whirlpool) i butik #3645 med ordernummer H3645-70518, vilket inkluderade hemleverans. Den 17 april försökte en tredje part leverera, men kom i en stor hyrd Penske-lastbil som var för stor för att klara en liten kurva på vägen till mitt hus. Jag vet inte om det finns många hem i mitt område som skulle kunna ta emot en så stor leveransbil. Efter många misslyckade försök att kontakta både min lokala butik och kundtjänstens 800-nummer för att hitta mina apparater och boka om leveransen ringde min lokala butik till slut den 24/4 och sa att mina apparater skulle levereras till deras butik den 30/4 och att jag måste ordna med att hämta dem själv. När jag förklarade att jag inte har möjlighet att hämta stora apparater sa butikschefen Artie att jag kunde ta det lugnt och att jag kunde hyra deras butiksbil för dagen på min bekostnad. Den 5/1, efter ett stort antal samtal och e-postmeddelanden till HD:s företag och deras ledning, levererade de äntligen mina apparater, men kylskåpsdörren gick sönder. Jag bad leveranskillarna att be chefen ringa mig nästa dag för att uppdatera om en ny kylskåpskåpskommod. Jag fick aldrig något samtal. Slutligen fick jag kontakt med den biträdande chefen den 5/5, som sa att butikschefen aldrig beställde ett nytt kylskåp. I dag är det den 11 maj och jag har fortfarande inget kylskåp - och jag har fortfarande inte fått något samtal från någon på Home Depot.Jag kommer aldrig mer att handla på Home Depot igen. Lowes har alltid varit bra mot mig och kommer att få 100 % av mina affärer från och med nu.
Jag var extremt missnöjd med förmodligen min senaste resa till er butik. Jag använde mig särskilt av hämtning vid sidan av gatan för att skydda mig själv. Jag körde in på den anvisade parkeringsplatsen och försökte ringa numret när en kvinnlig anställd gick rakt fram till mitt fönster på förarsidan. Jag tittade ner på min telefon och såg henne inte förrän jag tittade upp och hon var mindre än två fot och frågade efter mitt namn. Detta är oacceptabelt. Om ni skall erbjuda tjänster vid trottoaren bör ni följa era egna instruktioner. Kvinnan hade ingen mask på sig. Varför hon inte följde er butiks protokoll är obegripligt. Jag hoppas att hon inte blev smittad.

Lämna en recension för Strömbergs Car Kalmar AB


Användbara länkar