Jl Bilar

Bilhandlare i Kalmar kommun, Kalmar län
+46480444488
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 9AM-4:30PM
Måndag 9AM-6PM
Lördag 10AM-2PM
Söndag 12-3PM
Torsdag 9AM-6PM
Tisdag 9AM-6PM
På onsdag 9AM-6PM

Engelska vägen 6, 393 56 Kalmar, Sweden

Recensioner

01/26/2022
John Matsson

Jag blev väl omhändertagen, de hämtade mig till och med efter jobbet så att jag kunde lämna min gamla bil.
04/26/2021
mr kalaspuff (mrkalaspuff)

Bilhandlare, vänlig och hjälpsam personal.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Jl Bilar

Fruktansvärt och oförskämt! Akta dig för den gamle killen, han beter sig som om han är prins av alla skatter och kommer att väsa åt dig tills du går. Massor av andra platser att gå i området, skulle inte rekommendera här. De flesta av recensionerna är hans vänner och familj. Konsignationsbutiken längre ner på vägen har fler antikviteter till ett rimligt pris än det här stället.
Jag har varit en stolt Acura-ägare i över 15 år. När jag får min bil servad finns det inget bättre ställe än Kearny Mesa Acura. Juan på serviceavdelningen är toppen. Han bryr sig verkligen om kunden och tar itu med alla behov snabbt. På grund av att Covid-shuttles inte går, ordnade han en skjuts till och från jobbet för mig via LYFT. Min bil var klar och färdig på halva den beräknade tiden. Jag kommer inte att ta min bil någon annanstans.
Människorna där är välkomnande. De följer maskkraven.Det är mycket rent, även om det är ganska fullt.Jag hittade en ovanlig möbel som var tillräckligt liten för min korta kropp. Det fanns en rabatt på den, vilket gjorde att den låg inom min budget. Jag provade den och säljaren besökte mig.Jag berättade för säljaren att jag beundrade en annan möbel. När jag var klar med att köpa min chassistol, var damen generös och packade in och gav mig det extra föremålet.Jag fick känna mig helt hemma och bekväm.

Lämna en recension för Jl Bilar


Användbara länkar