Home > Sportbutik in Kalmar kommun, Kalmar län > Sportringen Sporthörnan Kalmar Recension

Sportringen Sporthörnan Kalmar

Sportbutik i Kalmar kommun, Kalmar län
+4648021244
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 10AM-6PM
Måndag 10AM-6PM
Lördag 10AM-2PM
Söndag Stängt
Torsdag 10AM-6PM
Tisdag 10AM-6PM
På onsdag 10AM-6PM

Södra Vägen 2, 392 39 Kalmar, Sweden

Recensioner

07/25/2021
Anas Daoudi

Ok
04/20/2021
bjorn jivung

Mycket hjälpsam personal.

Det finns inga kommentarer för Sportringen Sporthörnan Kalmar. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Sportringen Sporthörnan Kalmar

Ingen hjälp. Ingen vagn. När jag frågade var vagnar fanns på trädgårdsavdelningen pekade den anställde ut och sa "någonstans där ute" och gick därifrån. Jag gick ut, hämtade min egen vagn, lastade min egen jordmån och till slut frågade en ung man om jag ville ha hjälp med att lasta den. Jag är 70 år gammal och känner mig inte alls viktig.
Det finns trevliga människor som arbetar här, men det sker så många misstag varje gång jag kommer hit. Datorerna fungerar inte, min specialbeställda dörr tog två extra besök för att bli beställd. Nu har den utlovade leveransen för i dag som butikschefen ordnade inte skett. Butiksorganisationen stämmer inte överens med det arbete som folk utför, och appen hjälper inte alls till att hitta saker i butiken. Jag är inte säker på att de personer som driver det här företaget eller designgrejerna vet hur man gör heminredning. Tänk på Lowe's eller en riktig järnaffär.
Det var första gången jag handlade hos Bed Bath and Beyond. Jag planerade att köpa en espressomaskin i julklapp. Butiken sa att de hade produkten i lager, så jag gick vidare och köpte den... 2 timmar senare fick jag ett mejl där jag fick veta att min beställning var avbokad. Butiken behandlade min återbetalning, men återbetalningen tar 3-5 arbetsdagar, vilket innebär att det dröjer till efter jul innan jag får tillbaka pengarna på mitt konto. Nu har jag förlorat över 700 dollar och jag har inga pengar att köpa en present för. Detta är helt obekvämt och jag kommer aldrig att spendera mina pengar hos Bed Bath and Beyond igen.

Lämna en recension för Sportringen Sporthörnan Kalmar


Användbara länkar