Home > Nationellt reservat in Kalmar kommun, Kalmar län > Horsö - Värsnäs nature reserve south Recension

Horsö - Värsnäs nature reserve south

Nationellt Reservat i Kalmar kommun, Kalmar län
Recensioner: 2 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
2
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag Öppet dygnet runt
Måndag Öppet dygnet runt
Lördag Öppet dygnet runt
Söndag Öppet dygnet runt
Torsdag Öppet dygnet runt
Tisdag Öppet dygnet runt
På onsdag Öppet dygnet runt

395 90 Kalmar, Sweden

Recensioner

10/08/2021
mr kalaspuff (mrkalaspuff)

Ett utmärkt område för promenader/vandring, jogging, mtb och scouting.
09/15/2021
minion -07

Horsö

Det finns inga kommentarer för Horsö - Värsnäs nature reserve south. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Horsö - Värsnäs nature reserve south

En fruktansvärd affärsverksamhet. Vi köpte ett par tvättmaskiner och torktumlare från detta företag.Killarna installerade fel och orsakade skador på vårt tak genom vattenreservoar.Vi fick en rapport från en rörmokare efter att de inspekterat det med förklaring. Efter mer än en månad av en smärta i nacken att försöka få Brandsmart att göra något. De nekade vårt krav trots att vi lämnade alla bevis. Ingen förklaring alls, bara ett informellt e-postmeddelande om att vi inte tror att det är vi. Nu är vi mitt uppe i ett ärende hos GA Court. Vi är bara trötta på att ha att göra med dem. Var medveten innan du gör köp för potentiell huvudvärk.
Jag kom dit för att hyra en skåpbil. De har ett fast pris på 19 dollar för 75 minuter. Det som hände var att personen som tog emot min beställning skrev ut avtalet som startade klockan. Han fortsatte sedan att gå igenom pappersarbetet i ungefär 4 minuter och ville sedan inspektera skåpbilen innan han lämnade ut den till mig. Klockan var igång hela tiden, vilket jag beräknade till ca 8 minuter. Jag lämnade tillbaka skåpbilen nästan 20 minuter för sent och den nya personen vid kassan fortsatte att debitera mig för den extra tiden, inklusive den tid som den första personen ägnade åt att gå igenom dokumenten och inspektera fordonet. Jag var tvungen att ta upp min oro och protestera för att de skulle justera det belopp som jag var skyldig på rätt sätt. Jag tror att de behöver ett bättre sätt att spåra den tid som folk använder hyrutrustningen.

Lämna en recension för Horsö - Värsnäs nature reserve south


Användbara länkar