Bolist Emmaboda

Lager För Byggmaterial i Emmaboda, Kalmar län
+4647110000
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 7AM-5:30PM
Måndag 7AM-5:30PM
Lördag 9AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-5:30PM
Tisdag 7AM-5:30PM
På onsdag 7AM-5:30PM

Södra Vägen 32, 361 31 Emmaboda, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för Bolist Emmaboda. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
Walter Gielen: Bra service
2021-11-26 18:48:58
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Maky Maha: Dugo cekanje na istovar
2021-10-25 01:41:10

Nya kommentarer om andra platser i närheten Bolist Emmaboda

Jag ringde för en tid hos Geek Squad eftersom min bärbara dator gav mig en massa problem. Jag erbjöds en tid på eftermiddagen men bad om en tid nästa dag. På onsdagen kunde jag gå fram till disken, precis som planerat. Det har aldrig hänt förut! 15 minuter senare lämnade jag området med papper i handen och en tid för att hämta den på lördag. Geek Squad har varit mitt IT-ställe i över tio år nu och har aldrig lämnat mig i sticket. Vi har två bärbara datorer och mobiltelefoner, en surfplatta och en smart-TV, och alla är registrerade och servade under vårt konto. Det är väl värt kostnaden.
Jag gick snabbt in och ut eftersom jag visste var jag skulle hitta det jag sökte. Jag skulle ha gett 5 stjärnor om de bara hade frågat om jag ville ha hjälp med att lasta de 17 säckar grus på 50 pund som jag just hade köpt. Hermiston Home Depot erbjöd inte heller hjälp College Place Home Depot gjorde det och det var uppskattat.
Jag har alltid älskat det här stället, och de privata shoppingmötena har bara gjort det ännu mer spännande! De här människorna gör så mycket arbete för att släppa in ett fåtal personer i butiken åt gången och göra det till en säker och trevlig shoppingupplevelse. Du hittar ett stort urval av gratulationskort och andra brevpapper, inredning och tillbehör för hem/bar/kök, en stor avdelning full av hygienprodukter för män och så mycket mer. Besök den här butiken så att de kan hålla öppet för alltid!

Lämna en recension för Bolist Emmaboda


Användbara länkar