Home > Konstcentrum in Målerås, Kalmar län > Målerås Glasbruk Recension

Målerås Glasbruk

Konstcentrum i Målerås, Kalmar län
+4648131400
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
3
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
1
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image 9 image
Fredag 10AM-5PM
Måndag 10AM-5PM
Lördag 10AM-4PM
Söndag 11AM-4PM
Torsdag 10AM-5PM
Tisdag 10AM-5PM
På onsdag 10AM-5PM

Mackamålavägen 7, 382 76 Målerås, Sweden

Recensioner

01/22/2022
Jan-Ove Berg

Tillmötesgående & mycket fint att titta på!
07/29/2021
Britta David

En av de mest inspirerande platserna, tack Mats.
04/15/2021
Kajsa Svärdebrandt

Liten och personlig, men ändå exceptionell konst och glasvaror.
03/27/2021
Ruben Kuipers

Priserna är skyhöga. Ja, glas är dyrt, men till och med den minsta glasbiten, som inte är blåst utan gjuten i en form, kostar över 20 euro. Och det som finns att se är faktiskt ingenting. De fyller formarna på fasta tider. Om du vill besöka riktig glasblåsning och en butik med rimliga priser, besök Bergdala eller Kosta.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Målerås Glasbruk

Ägaren Boyd var mycket trevlig, artig och kunnig. Jag ville fotografera alla märken för att få den bästa känslan eftersom det är en stor investering. Han lät mig skjuta vilken båge jag ville så länge jag ville sida vid sida. Han lät mig till och med skjuta sina personliga bågar. Jag skulle rekommendera alla att åka dit för att få en justering, en ny båge eller för att skjuta målskytte.
Jag har använt Williamson Partners för min företagsbokföring sedan augusti 2014.Oliver har varit extremt tålmodig och noggrann när han introducerade mig till bokföringsprogrammet Xero. På grund av detta har jag nu en trygghet i att min ekonomiska situation är korrekt. Dessutom har konverteringen till Xero avsevärt minskat den tid som jag ägnar varje kvartal åt att förbereda min BAS. det har varit ett absolut nöje att ha att göra med Oliver och Williamson Partners-teamet. jag kan varmt rekommendera dem.
Jag beställde en sektionssoffa för 699 dollar och mannen som kom med den ville inte ta in den i min lägenhet, eftersom de inte kunde få in den i trapphuset. Så jag var tvungen att åka tillbaka nästa dag och hämta den och mina vänner tog upp den. När vi fick in den i min lägenhet var den i två olika färger och jag var då tvungen att returnera den för att få den matchande delen. Jag var tvungen att ta ledigt i två dagar för att få detta gjort och inget av det var mitt eget fel. Jag var mycket besviken på servicen på denna plats på Ridge Ave. Jag skulle inte rekommendera någon att gå igenom dem.

Lämna en recension för Målerås Glasbruk


Användbara länkar