Home > Vandrarhem in Långasjö, Kalmar län > Långasjö Vandrarhem S T F Recension

Långasjö Vandrarhem S T F

Vandrarhem i Långasjö, Kalmar län
+4647150310
Recensioner: 5 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
0
Bra
3
Genomsnittligt
2
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image 9 image

Kyrkvägen 39, 361 95 Långasjö, Sweden

Recensioner

10/28/2021
Mark Blimling

Bra vandrarhem i gamla stall. Trevligt område för vandring.
08/24/2021
Katarina Persson

Vackert läge och genuina gamla byggnader. Vi bodde i en av stugorna (brygghuset) och duschen och badrummet är i behov av en renovering, eftersom det luktar från avloppet. För priset var det inte upp till den standard jag förväntade mig men annars var det ett trevligt ställe att bo på och hade en mysig atmosfär. (Svar till ägaren: det bokades av min partner, vi stannade 3 nätter och checkade ut i morse)
07/18/2021
de Gourét Litchfield

Vackra omgivningar och bekväma rum
07/02/2021
noah

Lite gammalt, rum som i ett vandrarhem, ingen frukost, men vackert läge med en liten park framför och en stor "sjö" mittemot vägen.
05/01/2021
Carl

Bra

Nya kommentarer om andra platser i närheten Långasjö Vandrarhem S T F

Kundtjänsten här är fantastisk. Alla är så hjälpsamma och vänliga. Vi fick en tvättmaskin, en torktumlare, ett utomhusset och ett kylskåp. Jag måste ha gått in där med min stökiga fyraåring minst ett dussin gånger, om inte fler, innan jag fattade mitt beslut. Jag uppskattar deras tålamod med mig och min dotter. Tack. Jag kommer definitivt att rekommendera dem.
Ärligt talat den bästa vapenbutik jag någonsin varit i.... Jag har just köpt två vapen från denna butik och kundtjänsten är A plus och priserna de har u är hands down den bästa... den största anledningen till att jag väljer denna vapenbutik för att vara den bästa det finns så många val och så många vapen att välja eller även om du googla vapen butiken kommer att bryta ner vapen och visa dig skillnaden och förklara allt och det rätt där vad vann mig över. Stolt ägare av 2 Smith and Wesson MP
Jag har köpt två skjutvapen här. Jag har fått gratis skjuttid för att göra det. Personalen har alltid varit vänlig och hjälpsam när jag har varit på besök. Att döma av recensionerna är alla oroliga för att personalen är rasistisk. Särskilt den asiatiska killen. Den asiatiske killen har alltid varit hjälpsam när jag har kommit in. Faktum är att jag tror att han är den enda som har hjälpt mig när jag har köpt något på denna plats. Jag stannade till vid detta ställe för ett par dagar sedan och vad jag kunde se har de gjort sig av med den asiatiska killen. Möjligen på grund av alla klagomål. De verkar ha ersatt honom med en lång svart kille med dreads, som skriker positiv särbehandling. Men de är ändå ett bra företag. Har aldrig upplevt något annat än god service. Oavsett vem jag hade att göra med.

Lämna en recension för Långasjö Vandrarhem S T F


Användbara länkar