Home > Vandrarhem in Långasjö, Kalmar län > Långasjö Vandrarhem S T F Recension

Långasjö Vandrarhem S T F

Vandrarhem i Långasjö, Kalmar län
+4647150310
Recensioner: 5 | Sammanfattande betyg: genomsnitt
Utmärkt
0
Bra
3
Genomsnittligt
2
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image 8 image 9 image

Kyrkvägen 39, 361 95 Långasjö, Sweden

Recensioner

10/28/2021
Mark Blimling

Bra vandrarhem i gamla stall. Trevligt område för vandring.
08/24/2021
Katarina Persson

Vackert läge och genuina gamla byggnader. Vi bodde i en av stugorna (brygghuset) och duschen och badrummet är i behov av en renovering, eftersom det luktar från avloppet. För priset var det inte upp till den standard jag förväntade mig men annars var det ett trevligt ställe att bo på och hade en mysig atmosfär. (Svar till ägaren: det bokades av min partner, vi stannade 3 nätter och checkade ut i morse)
07/18/2021
de Gourét Litchfield

Vackra omgivningar och bekväma rum
07/02/2021
noah

Lite gammalt, rum som i ett vandrarhem, ingen frukost, men vackert läge med en liten park framför och en stor "sjö" mittemot vägen.
05/01/2021
Carl

Bra

Nya kommentarer om andra platser i närheten Långasjö Vandrarhem S T F

Jag har livstids oljebyte som en del av avtalet när jag köpte min bil här. Jag fick inget meddelande på något sätt om att jag bara skulle gå på möten. De har mitt telefonnummer, min e-postadress och min adress. Jag körde 45 minuter hit för att få mitt oljebyte och fick reda på att de numera endast har tidsbokning och att de är fulla för dagen. Så jag ser ut som en idiot för att de ska ta emot walk ins mellan sina möten. Hade jag vetat. Jag förstår behovet av möten och är inte arg för att de bara tar emot möten nu, men ni måste informera era kunder.
Kundtjänsten var otroligt hjälpsam och Dre (ursäkta om det är felstavat) var så snäll och hjälpsam med min telefon och hjälpte mig att beställa ett fodral.Hälsningen var också väldigt trevlig när jag kom in och när jag gick.Det gick inte att se med masken på men jag gick därifrån med ett leende på läpparna!Ingen anledning att gå någon annanstans, Best Buy = bästa priser och service!Tack!!!
Vi köpte ett nytt kylskåp i butiken och de kunde leverera det efter några dagar. Damen var mycket trevlig och ringde för att meddela mig att de var på väg. De 3 leveranskillarna kunde få plats med kylskåpet genom dörren genom att ta bort kylskåpsdörrarna och fick bara allt att fungera. Roliga killar och mycket professionella. Jag fick inte namnen men de tillhandahöll en fantastisk service. Jag kan varmt rekommendera leveranstjänsten.

Lämna en recension för Långasjö Vandrarhem S T F


Användbara länkar