Jaktia Kosta

Affär För Jakt Och Fiske i Kosta, Kronobergs län
+4647848620
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image
Fredag 10AM-7PM
Måndag 10AM-7PM
Lördag 10AM-6PM
Söndag 10AM-6PM
Torsdag 10AM-7PM
Tisdag 10AM-7PM
På onsdag 10AM-7PM

Stora Vägen 77, 360 52 Kosta, Sweden

Recensioner

Det finns inga kommentarer för Jaktia Kosta. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Jaktia Kosta

Häromdagen talade jag med butikschefen Johnquis Burris för att göra ett avtal eftersom jag hade varit inlagd på sjukhus en tid och var arbetslös. Han var mycket oprofessionell och respektlös och ville inte gå igenom min information med mig för att få förståelse för kontot. Han skrek och styrde. Jag hade en betalning som han inte ville ta emot. Och berättade för mig att han ägde butiken. Detta är vad han sa! Detta är min butik. Han äger inte butiken alls, han är bara chef. Vi kunde ha kommit överens om något för att få kontot i ordning.
Jag hade en beställning att hämta och den unga kvinnan som hjälpte mig var underbar. Hon pekade inte bara ut var skåpen med artiklar fanns, utan hon följde mig dit och skrev in siffrorna från mitt e-postmeddelande åt mig och hjälpte mig med hela transaktionen. Vilken fantastisk medarbetare! Nu känner jag till förfarandet och kommer att kunna göra det själv nästa gång.
TITTA PÅ DIN LEVERANS NÄSTA Tvättmaskin Torktumlare Nytt ur lådan saknas gummifötter som skrapades på mitt klinkergolv, maskinerna balanserades inte och fötterna byttes inte heller ut innan installatören, som var ensam, gick därifrån. Jag måste nu ta itu med kaklet och de vingliga maskinerna, som jag fick höra att jag skulle kontakta tillverkaren för att få dem lagade. För 2 000 kronor är det oacceptabelt.

Lämna en recension för Jaktia Kosta


Användbara länkar