Freetrailer Sverige AB

Uthyrning Av Släpvagnar i Älmhult, Kronobergs län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image
Fredag 8AM-7PM
Måndag 8AM-7PM
Lördag 8AM-7PM
Söndag 8AM-7PM
Torsdag 8AM-7PM
Tisdag 8AM-7PM
På onsdag 8AM-7PM

Handelsvägen 4, 343 33 Älmhult, Sweden

Recensioner

12/27/2021
Nagamalli Singam

Lätt att boka och returnera

Det finns inga kommentarer för Freetrailer Sverige AB. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten Freetrailer Sverige AB

För att vara ärlig har jag aldrig lämnat en google-recension i hela mitt liv. Jag har fått bra service och upplevelser, men inget som jag någonsin har varit förvånad över. Det ändrades dock i dag med Dan. Min fru och jag köpte nyligen nya skjutvapen och ville ta en kurs för att leda oss mot att få vår CCW. Vi tog Full Monty-kursen i dag och lämnade den med fullständigt förtroende för våra förmågor att hantera och skjuta med ett skjutvapen. Jag har tidigare erfarenhet av vapen, men min fru hade aldrig ens hållit i ett vapen. Efter flera timmars utbildning och sedan tid på skjutbanan missade min fru aldrig målet och var helt rätt på rätt plats varje gång. Dan var grundlig, tålmodig och otroligt kunnig. Vi kände oss trygga och bekväma hela tiden. Hans expertis och färdigheter är oöverträffade. Om du är nybörjare och vill ha hjälp utan att känna dig dum, gå till Dan. Om du är erfaren och vill gå till en högre nivå av expertis, gå till Dan. Om du behöver en uppfräschning, gå till Dan. Vi kan inte säga nog med positiva saker om vår tid med honom i dag.
Virtual B&A är min favoritbokförare, de har hjälpt mig med all min bokföring med lätthet. Tidigare hade jag all min bokföring i egen regi, men med deras tjänster har jag minskat den tid som krävs för att lägga ut denna del av verksamheten på entreprenad. Rekommenderar starkt företag eftersom de är både pålitliga och snabba.

Lämna en recension för Freetrailer Sverige AB


Användbara länkar