Älmhult

Transportstation i Älmhult, Kronobergs län
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
2
Bra
2
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image

343 30 Älmhult, Sweden

Recensioner

06/29/2021
Arisleydy Pena

Utmärkt erfarenhet
06/02/2021
Peter Montfrooij

En välbesökt station med två plattformar och ett väntrum.
Övergången mellan plattformarna var knepig, men stationen är på väg att renoveras.
05/18/2021
Amer Harb

Liten men upptagen station under början och slutet av arbetspassagen eftersom den betjänar de anställda på IKEA som pendlar dagligen.

Stationen är under långsam renovering och hittills har en gångbro byggts.
04/02/2021
rosim abdullah

Älskar den här låten

Nya kommentarer om andra platser i närheten Älmhult

Servicen har sjunkit under de senaste månaderna. Märkte att däcken inte hade roterats som de ska göra i samband med oljebyte. Inget nytt klistermärke för att påminna mig om när jag ska byta igen. Dessutom har de några gånger nu inte återställt min motorlampa. Så jag tog tillbaka den för resten och märkte att de inte hade tillämpat min kupongrabatt!Jag har varit kund i flera år och överväger att byta.
Köpte en Green Mountain Grill idag. Pete och Diedre var fantastiska. De var mycket hjälpsamma så fort jag kom in genom dörren. De förklarade allt, svarade på alla mina frågor, lastade och lade allt i min bil. Jag letade över hela Henderson och de här killarna hade det jag behövde och var mycket professionella. Rekommenderar starkt!
Fruktansvärd upplevelse! Det är jobbigt att boka ett möte. De kan bara ge dig ett datum, och sedan måste du vänta på deras samtal på dagen, i hopp om att de inte skulle avboka och dyka upp inom den tidsgräns som du sa till dem. Det tog 3 möten och 4 veckor innan någon till slut kom ut. Men jag visste inte att det värsta ännu inte hade kommit. Min tekniker visste inte hur min ugn skulle skötas (jag berättade att det var en Gaggenau-ugn när jag bokade tid och teknikern sa att han var kvalificerad att serva den), han tillbringade timmar med att stirra på den, bad sedan om att få se min bruksanvisning och hävdade till sist att styrkortet var dåligt! Det var en vild gissning! Jag tog förlusten, betalade den värdelösa killen och skickade iväg honom. Gör dig själv en tjänst och spara all denna tid och besvär!

Lämna en recension för Älmhult


Användbara länkar