Älmhult

Transportstation i Älmhult, Kronobergs län
Recensioner: 4 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
2
Bra
2
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image 5 image 6 image 7 image

343 30 Älmhult, Sweden

Recensioner

06/29/2021
Arisleydy Pena

Utmärkt erfarenhet
06/02/2021
Peter Montfrooij

En välbesökt station med två plattformar och ett väntrum.
Övergången mellan plattformarna var knepig, men stationen är på väg att renoveras.
05/18/2021
Amer Harb

Liten men upptagen station under början och slutet av arbetspassagen eftersom den betjänar de anställda på IKEA som pendlar dagligen.

Stationen är under långsam renovering och hittills har en gångbro byggts.
04/02/2021
rosim abdullah

Älskar den här låten

Nya kommentarer om andra platser i närheten Älmhult

Jag gav 1 stjärna eftersom det inte finns något alternativ för att ge 0 poäng! Det här stället är absolut hemskt att köpa en pistol från. Jag tror att detta är den sämsta kundservice jag någonsin fått hos ett företag. Jag kom in för att köpa en LCP 2, men när de inte hade den på sitt eget ställe frågade jag om jag kunde beställa in den, och de sa ja. De berättade att de hade gjort beställningen och att de tog mitt namn och nummer och planerade att ringa mig när den kom in (de sa att den skulle komma in inom fem dagar). Efter ungefär två veckor utan att ha hört något ringde jag till butiken och frågade om min beställning hade kommit fram. De berättade att den inte fanns där ännu eftersom de var FÖR LÖSA (enligt deras egna ord) att skicka en springare och hämta den från Provo-butiken, men lovade att ha den inom de närmaste tre dagarna (jag skulle ha åkt till Provo-butiken själv, men jag är under 21 år och en förälder måste vara närvarande när jag köper vapnet, och min far har inte tid att köra en och en halv timme iväg med tanke på sitt arbetsschema). Jag ringde tillbaka ungefär två veckor senare och hade fortfarande inte hört något från dem och bad att få tala med deras chef. När han svarade förklarade jag min frustration för honom och han berättade att ingen ens hade gjort en beställning. De var så lata att de inte ens brydde sig om att beställa min pistol, trots att de hade sagt till mig att de hade gjort det. Chefen beställde pistolen via telefon åt mig och lovade att han skulle se till att den var här inom en vecka. Ungefär 3-4 veckor har gått och jag har inte hört något. Så jag ringde knappt in för att kontrollera en sista gång innan jag gick till ett annat företag. De berättade för mig att de har LCP 2 och har haft den under en tid nu! De satte den inte i vänteläge för mig eller meddelade mig att min beställning var klar. De lade helt enkelt in den i sin butik för att säljas. Jag vet att det var superlångt men jag kommer aldrig att återvända till denna butik och jag hoppas att ingen av er gör det heller!!!! Sämsta vapenaffär i min mening!!!
Ett besök vid det stora skyltfönstret på Chapel, (särskilt på natten väl upplyst, ständigt provocerande härliga uppställningar av varor) är denna bästa av de bästa vintage-alltingbutiken ett måste att besöka och återvända till - även om det är från flera timmars bilresa. Utrymmet är generöst, föremålen är placerade så att de lätt kan ses/undersökas och alltid lockar till att gå vidare i ett enda försök: och allt är i perfekt skick: sällsynta böcker, meter av ljuvligt exotiskt tyg, en lockande klocka, en servettring, en konstnärslåda med orörda pigment, bägare, utsökta belysningsarmaturer, vintage köksartiklar, en sällsynt flagga, målningar, mattor men det bästa av allt (som dock inte är till salu!) är Carol Orr och hennes skickliga och fantasifulla placeringar (i skyltfönster eller i butiken) av allt som har starka färger, former, användbarhet eller knasiga dekorativa element. Objekt av högsta kaliber för fantasin och för ditt utrymme.

Lämna en recension för Älmhult


Användbara länkar