Home > Butik in Älmhult, Kronobergs län > Älmhults Handelsplats Recension

Älmhults Handelsplats

Butik i Älmhult, Kronobergs län
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 10AM-7PM
Måndag 10AM-7PM
Lördag 10AM-5PM
Söndag 11AM-5PM
Torsdag 10AM-7PM
Tisdag 10AM-7PM
På onsdag 10AM-7PM

Handelsvägen 6, 343 33 Älmhult, Sweden

Recensioner

11/16/2021
Danielle Whatley

Ett bra utbud av affärer och aktiviteter med tanke på stadens storlek. Nya erfarenheter är dock alltid välkomna!

Nya kommentarer om andra platser i närheten Älmhults Handelsplats

Jag har tävlat i bågskytte i drygt ett och ett halvt år. Målbågsskytte är en resa och jag kunde inte tänka mig ett bättre team av människor att ta den med. Mängden kombinerad kunskap och ansträngning som läggs på varje enskild bågskytt är ett bevis på den kärlek de har för sporten. en verkligt bra plats!!!
Här köpte jag min bärbara HP-dator som jag älskar och som har allt jag behöver. Jag har också köpt en handhållen CD-spelare till ett barn som lyssnar på berättelser på CD. Hon skulle förmodligen lyssna på dessa berättelser dygnet runt om hon kunde! De har filmer på det här stället och en hel del klassiska filmer, vilket är riktigt häftigt. Priserna på filmerna är bra!
Jag har haft goda erfarenheter på detta ställe fram till idag. Den yngre flickan som arbetade på målavdelningen den 21/5 kl. 1130 var mycket oförskämd. Jag har aldrig köpt färg tidigare så jag visste inte vad jag behövde ta med mig. Hon fick mig att känna mig oförmögen att göra något rätt. Jag trodde att jag behövde ta en burk grundfärg och färgen för att få den gjord. Hon sa att om jag skulle ta fram grundfärgen själv måste jag först klara en intervju och en fysisk undersökning. Jag förstår att du kanske har mer att göra just nu med covid - alla gör fler hemprojekt - men du behöver inte vara så oförskämd.

Lämna en recension för Älmhults Handelsplats


Användbara länkar