Home > Tvätt in Älmhult, Kronobergs län > AB Fanhultstvätten Recension

AB Fanhultstvätten

Tvätt i Älmhult, Kronobergs län
+4647615508
Recensioner: 1 | Sammanfattande betyg: intellekt
Utmärkt
1
Bra
0
Genomsnittligt
0
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image
Fredag 7AM-3PM
Måndag 7AM-5PM
Lördag Stängt
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-5PM
Tisdag 7AM-5PM
På onsdag 7AM-5PM

Stålgatan 3, 343 34 Älmhult, Sweden

Recensioner

08/09/2021
AnaMaria Grozav

Trrvlig personal.

Det finns inga kommentarer för AB Fanhultstvätten. Här är recensioner av andra kommentarer.

★ ★ ★ ★ ★
David Edin: Utmärkt service, trevlig personal.
2021-01-25 16:13:42
★ ☆ ☆ ☆ ☆
Per-Olof Berg: Var där ca20min i bilhallen men ingen verkade bry sig om oss. Åker till nån annan firma där dom kanske vill sälja en bil.
2021-04-26 05:30:26

Nya kommentarer om andra platser i närheten AB Fanhultstvätten

Jag köpte en spis, tvättmaskin, torktumlare och ett kylskåp från Central Appliance. Sex år senare har jag inte haft några problem med tvättmaskinen, torktumlaren och spisen. Förra veckan tog jag fram kylskåpet för att måla, och jag antar att jag har gjort fel på vattenledningen och vatten läckte ut från kylskåpets botten. Jag gick in i butiken för att boka ett serviceuppdrag och de kom och lagade kylskåpet samma dag. Central Appliance har en livstidsgaranti för arbete så jag fick bara betala för den del som kylskåpet behövde. På det hela taget skulle jag definitivt rekommendera detta företag. De har bra produkter och fantastisk kundservice. Jag kommer att gå tillbaka till Central Appliance om dessa maskiner någon gång går sönder för mig.
Om du behöver något om reparationer av trämöbler eller kontorsmöbler eller till och med gamla antika stolar, bord eller något annat är det här stället att gå till. Det är hit jag går och reparerar allt jag behöver. Prova det så kommer du att få se. Ägaren välkomnar dig med ett leende och förlorar aldrig det leendet. Servicen är fantastisk. Jag älskar det här stället.

Lämna en recension för AB Fanhultstvätten


Användbara länkar