Home > Bilhandlare in Ljungby, Kronobergs län > Johan Ahlberg Bil AB Recension

Johan Ahlberg Bil AB

Bilhandlare i Ljungby, Kronobergs län
+4637267900
Recensioner: 3 | Sammanfattande betyg: bra
Utmärkt
1
Bra
1
Genomsnittligt
1
Dåligt
0
Fruktansvärt
0
1 image 2 image 3 image 4 image
Fredag 7AM-5PM
Måndag 7AM-6PM
Lördag 10AM-1PM
Söndag Stängt
Torsdag 7AM-6PM
Tisdag 7AM-6PM
På onsdag 7AM-6PM

Långgatan 25, 341 32 Ljungby, Sweden

Recensioner

11/12/2021
Alexander Mikhaylovskiy

Tack för ditt stöd, vi ses under den ordinarie gudstjänsten.
08/10/2021
Kent Willis Conradsson Śvensson

Ok
04/27/2021
Leo Van der Wal

Trevliga människor som hjälpte mig direkt under min semester.

Nya kommentarer om andra platser i närheten Johan Ahlberg Bil AB

Detta företag är mycket effektivt, professionellt och vänligt. John har hjälpt oss så mycket med de senaste två årens skatter. Vi kommer att fortsätta att vända oss till John i framtiden. Jag rekommenderar honom varmt till alla som behöver skattearbete. Han har hjälpt min familj och mig så mycket! Tack, Success Tax Professionals!
Vår verksamhet och vår personliga beskattning har skötts av David i många år nu.Deras arbetsmoral och snabba svar på alla frågor gör detta till ett mycket attraktivt revisionsföretag att arbeta med.De erbjuder också bra finansiell och juridisk rådgivning.Ett företag som vi kommer att ha en långsiktig relation med.Det är också en fantastisk grupp människor5 STJÄRNOR
Teknikern sa att han skulle ringa mig och ge mig en offert efter att ha inspekterat min diskmaskin. Detta skulle avgöra vad jag skulle göra härnäst.Två dagar senare ringde jag äntligen upp dem och teknikern hade beställt den! Del och installation var praktiskt taget lika mycket som en ny diskmaskin och jag hade ändå velat köpa en annan diskmaskin, men nu ville jag inte köpa en från dem. Varför skulle jag vilja betala över 300 dollar för en motor när jag kan sätta in en ny maskin för samma pris? De skickade mig en räkning på 75 dollar för de 20 minuter som den felande teknikern var där.

Lämna en recension för Johan Ahlberg Bil AB


Användbara länkar